Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, η VW θα παρουσιάσει το νέο Transporter μέσα στο 2015.

Σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο δεν αναμένονται σημαντικές διαφορές στις διαστάσεις αλλά και τις μεταφορικές δυνατότητες.

Ο εσωτερικός διάκοσμος του e-CO-Motion Concept είναι πολύ πιθανόν να αποτελεί μια πρόγευση της σχεδίασης του εσωτερικού του μελλοντικού T6.

Το πρωτότυπο e-CO-Motion που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Γενεύη παρέχει μια πρώτη γεύση της σχεδιαστικής διαφοροποίησης του μελλοντικού T6.

Νέο VW Transporter T6 από το 2016

7.514 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2013)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, κύκλοι από το… στρατόπεδο της VW επιβεβαιώνουν πως η παρουσίαση του νέου Van της γερμανικής εταιρείας, το Transporter T6, τοποθετείται χρονικά το 2015.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί στο διαδίκτυο, η VW εξετάζει το ενδεχόμενο της παρουσίασης της νέας γενιάς του Transporte «T6» μέσα στο 2015.

Το νέο ελαφρύ επαγγελματικό της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αναμένεται να διατηρήσει πολλά από τα στοιχεία του υπάρχοντος μοντέλου ωστόσο η σχεδίαση του αμαξώματος δεν αποκλείεται να παραπέμπει σημαντικά στο πρωτότυπο «e-Co-Motion» που η VW παρουσίασε στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Παράλληλα, η VW προσανατολίζεται στην προσθήκη πολλαπλών στοιχείων στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας του νέου Transporter, τα οποία θα προέρχονται από την γκάμα των επαγγελματικών της οχημάτων.

Σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη, παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά πρώιμο να υπάρχουν δεσμευτικές αποφάσεις, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν μεταξύ άλλων την ύπαρξη ενός 2,0λιτρου βενζινοκινητήρα με ισχύ 224 ίππων και ενός επίσης 2,0λιτρου πετρελαιοκινητήρα με ισχύ 231 ίππων. Επιπρόσθετα, η μετάδοση της κίνησης θα διατηρηθεί στον εμπρόσθιο άξονα ενώ –όπως είναι φυσικό- θα υπάρχουν και 4κίνητες εκδόσεις.