Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Scania Touring αποτελεί μια ιδανική επιλογή για την κατηγορία των τουριστικών λεωφορείων ενώ…

… η εξαιρετική αξιοπιστία και η μεγάλη ευελιξία αποτελούν ορισμένα από τα βασικά γνωρίσματα του ανανεωμένου Isuzu Polis.

Νέα λεωφορεία από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ

8.807 Επισκέψεις στο άρθρο (1/5/2013)

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ είναι στην ευχάριστη θέση να προσκαλέσει τους ιδιοκτήτες λεωφορείων στις 11-12/5 για την παρουσίαση των νέων εκδόσεων Euro5 των Scania Touring και Isuzu Polis.

Σε μια ειδική εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 11 & 12 Μαϊου, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας επί της Ιεράς Οδού 96 – 104, η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ προσκαλεί τους φίλους και πελάτες της, για την παρουσίαση του νέου Scania Touring Euro5 καθώς και του μεσαίου λεωφορείου Isuzu Polis Euro5.

Αμφότερα τα μοντέλα είναι ιδανικά για χρήση τόσο και τουριστικές ή υπεραστικές διαδρομές όσο και ως σχολικά οχήματα.

Το Scania Touring είναι σε θέση να υποστηρίξει έως και 51+2 επιβάτες και το Isuzu Polis έως και 31+2 επιβάτες. Χάρη στο πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας με τον οποίο εφοδιάζονται και το εξαιρετικά περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης που εμφανίζουν αποτελούν ιδανικές προτάσεις για την ελληνική αγορά.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τον εξοπλισμό τόσο των εν λόγω λεωφορείων όσο και της συνολικής γκάμας των δύο εργοστασίων καθώς επίσης και για τη δυνατότητα ανταλλαγής με μεταχειρισμένα λεωφορεία που προσφέρει η ελληνική εταιρεία.