Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Scania προγραμματίζει τη στενότερη συνεργασία της με τη βελγική VanHool στην εξέλιξη νέων τουριστικών λεωφορείων για τις διάφορες αγορές της ΕΕ.

Πιθανή συνεργασία για Scania - VanHool

2.631 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2013)

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στρατόπεδο της Scania, η σουηδική εταιρεία ενδέχεται στο μέλλον να επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Βελγική VanHool στην αγορά των λεωφορείων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η Scania προτίθεται να συνεργαστεί εκτενέστερα με την βελγική VanHool στην κατασκευή λεωφορείων.

Στην παρούσα φάση οι δύο εταιρεία συνεργάζονται στην παραγωγή λεωφορείων για τις σκανδιναβικές αγορές ωστόσο, στο μέλλον η Scania ευελπιστεί να συνεργαστεί πιο… στενά με την VanHool και σε άλλες αγορές.

Σε δηλώσεις τους, στελέχη της Scania αποκάλυψαν πως μια συνεργασία με τη VanHool θα δώσει τη δυνατότητα στην σουηδική εταιρεία να προσφέρει περισσότερες προτάσεις στους πελάτες της και η τεχνογνωσία της βέλγικης εταιρείας στην κατασκευή πολυτελών και αξιόπιστων λεωφορείων αποτελεί εχέγγυο σε αυτή την προσπάθεια.

Σε πρώτη φάση, η Scania επιθυμεί να εστιάσει στην εξέλιξη 3αξονικών τουριστικών λεωφορείων σε συνεργασία με τη VanHool ενώ μετέπειτα θα ακολουθήσει ο κλάδος των διώροφων λεωφορείων.