Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανάλογα με την έκδοση του, το ανανεωμένο –για το 2013- Fiat Scudo θα προσφέρεται σε εκδόσεις με ωφέλιμο όγκο από 5,0 έως και 7,0 κ.μ.

Μια από τις βασικότερες διαφοροποιήσεις του εξωτερικού αφορά στην ύπαρξη ενός χρωμιωμένου πλαισίου για τη μάσκα, στα πρότυπα του Ducato.

Ανανεωμένος είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος όπου κυριαρχούν οι σκουρόχρωμες επενδύσεις και ο πληρέστατος βασικός εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Fiat Scudo μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση έως και 8 επιβάτες ή από 1.000 – 1.200 κιλά φορτίου.

Το Fiat Scudo ανανεώνεται

5.269 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2013)

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, από την αγορά της Ιταλίας ξεκίνησε η εμπορική πορεία του ανανεωμένου Fiat Scudo που εμφανίζει στυλιστικές και όχι μόνο διαφορές με τον προκάτοχο του.

Πιο συγκεκριμένα, το ανανεωμένο –για το 2013- Fiat Scudo θα εξακολουθήσει να προσφέρεται στις επαγγελματικές εκδόσεις «Cargo» και τις επιβατικές «Combi» και «Panorama», με τον βασικό εξοπλισμό του ωστόσο να έχει εμπλουτιστεί από αρκετά νέα στοιχεία. Παράλληλα υπάρχουν και αρκετές στυλιστικές τροποποιήσεις σε ότι αφορά στον εσωτερικό διάκοσμο του ιταλικού Van.

 

Νέα μάσκα και ανανεωμένο εσωτερικό΄

Μια από τις βασικότερες διαφοροποιήσεις του Fiat Scudo για το 2013 είναι η νέα μάσκα που περιλαμβάνει μια ειδική χρωμιωμένη γρίλια, στα πρότυπα του μεγαλύτερου Ducato.

Παράλληλα, στο εσωτερικό του οχήματος η σημαντικότερη τροποποίηση αφορά στην ύπαρξη ενός νέου ταμπλό σε σκούρα γκρί απόχρωση, αντίστοιχη με αυτή του εσωτερικού των θυρών.

Παράλληλα, στις επιβατικές εκδόσεις του μοντέλου, τα όργανα στον κεντρικό πίνακα διαθέτουν «πινελιές» από αλουμίνιο και μαύρο φόντο.

Επιπρόσθετα, για την ιταλική τουλάχιστον αγορά, γνωρίζουμε πως στον βασικό εξοπλισμό και των επαγγελματικών εκδόσεων του Scudo θα περιλαμβάνονται στοιχεία όπως το σύστημα κλιματισμού, οι προβολείς ομίχλης, το cruise-control, οι αισθητήρες υποβοήθησης της στάθμευσης (πίσω), το ράδιο-CD MP3 με χειριστήρια στο τιμόνι, ηλεκτρικά ελεγχόμενοι καθρέπτες καθώς και δυνατότητα σύνδεσης του ηχοσυστήματος με εξωτερικές πηγές δεδομένων μέσω Bluetooth.

 

Διατηρείται η ευρεία γκάμα εκδόσεων

Όπως ήταν φυσικό, η μεγάλη γκάμα εκδόσεων του ιταλικού Van δεν θα μπορούσε παρά να εξακολουθήσει να αποτελεί ένα από τα βασικότερα προτερήματα του έναντι του ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά στις επαγγελματικές του εκδόσεις, το Fiat Scudo θα συνεχίσει να προσφέρεται με δύο μήκη μεταξονίου (3,0 και 3,12μ.), δύο μήκη αμαξώματος (4,8 και 5,13μ.) αλλά και δύο ύψη αμαξώματος (1,94 και 2,28μ.).

Ανάλογα με τις διαστάσεις του αμαξώματος, το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης κυμαίνεται από τα 2,25μ. έως και στα 2,58μ., ο ωφέλιμός όγκος ορίζεται στα 5,0, 6,0 και 7,0κ.μ. ενώ το ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να υποστηρίξει κυμαίνεται αντίστοιχα από τα 1.000 – 1.200 κιλά.

 

Τέλος η γκάμα των μηχανικών του συνόλων θα περιλαμβάνει τον 1.600άρη MultiJet των 90 ίππων, τον 2,0λιτρο MultiJet των 130 ίππων και τον επίσης 2,0λιτρο MultiJet Power που αποδίδει ισχύ 165 ίππων. Όπως είναι φυσικό, όλοι οι προαναφερθέντες κινητήρες καλύπτουν απόλυτα τις προδιαγραφές της Euro5 ενώ οι επιλογές των 2,0λτ. συνεργάζονται με κιβώτια ταχυτήτων έξι σχέσεων.