Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στο φθινόπωρο, η UD, θυγατρική του Volvo Group, θα λανσάρει τη νέα σειρά φορτηγών «Quester» σε πολλαπλές αναπτυσσόμενες αγορές.

Νέα φορτηγά UD Quester από τη… Volvo

4.990 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2013)

Στις 26 Αυγούστου, η ιαπωνική εταιρεία UD, θυγατρική του Volvo Group, ανακοίνωσε μια νέα γκάμα φορτηγών όλων των τύπων με την ονομασία «Quester» που θα λανσάρει στις αναπτυσσόμενες αγορές.

Επί σειρά δεκαετιών, η UD αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κατασκευαστές φορτηγών στην ιαπωνική αγορά και έχει να επιδείξει σημαντικές εξαγωγές προϊόντων τόσο στην ΝΑ Ασία όσο και άλλες αγορές.

Ωστόσο, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του διευθύνοντος συμβούλου της, Joachim Rosenberg, δεν είχε εξετάσει το ενδεχόμενο εξέλιξης οχημάτων στον κλάδο των φορτηγών που θα προορίζονται για χρήση σε αγορές εκτός της Ιαπωνίας.

Γυρίζοντας λοιπόν… σελίδα στην ιστορία της, η UD, που συγκαταλέγεται στις εταιρείες του Volvo Group, ανακοίνωσε πως με την βοήθεια της Volvo Trucks, εξέλιξε με νέα σειρά προϊόντων που αναμένεται να λανσαριστεί πολύ σύντομα και προορίζεται για τις αγορά της Ασίας, της Αφρικής, της Ν. Αμερικής, της Μέσης Ανατολής, της Κίνας αλλά και της Ινδίας.

Βασισμένη στην προηγμένη τεχνογνωσία της Volvo Trucks και την αποδεδειγμένη αξιοπιστία των προϊόντων της, η UD εξέλιξε μια νέα –πληρέστατη- γκάμα φορτηγών με την επωνυμία Quester που θα περιλαμβάνει οχήματα για διανομές όλων των τύπων καθώς και τον κλάδο των κατασκευών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η νέα γκάμα οχημάτων της UD θα αρχίσει να παράγεται στην γραμμή παραγωγής της Μπανγκόκ (Ταϊλάνδη) μέσα στο φθινόπωρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα: www.udtrucks.com/Quester