Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Είναι πολύ πιθανόν, κατά τη διάρκεια της προσεχούς εκθέσεως της Φρανκφούρτης, να παρουσιαστεί η νέα γενιά του Mercedes-Benz Viano.

Χωρίς να υπάρχουν σαφείς πληροφορίες, το σίγουρο είναι πως τόσο σχεδιαστικά όσο και επίπεδο εξοπλισμού θα είναι σημαντικά αναβαθμισμένο.

Νέο Mercedes-Benz Viano μέσα στο 2014

3.890 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2013)

Στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Φρανκφούρτης (10-22/9), η Mercedes-Benz δεν αποκλείεται να παρουσιάσει τη νέα γενιά του Viano που πλέον πραγματοποιεί σαφή… στροφή προς τον επιβατικό χαρακτήρα του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, κατά τη διάρκεια της 65ης Διεθνούς Εκθέσεως της Φρανκφούρτης που θα διοργανωθεί από 10-22 Σεπτεμβρίου, η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει για πρώτη φορά, τη νέα γενιά του Viano, της επιβατικής δηλαδή έκδοσης του Vito.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το Viano είναι πολύ πιθανόν να «αποκηρύξει» πλήρως τις… επαγγελματικές ρίζες του και να αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη της υπάρχουσας R-Class, στην γκάμα των μεγάλων επιβατικών οχημάτων της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Όπως είναι φυσικό, στοιχεία αναφορικά με την μορφή αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Viano δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά ωστόσο, το σίγουρο είναι πως ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας αναμένεται σημαντικά αναβαθμισμένος ακόμη και σε σχέση με τα –υψηλά- πρότυπα που ισχύουν στην παρούσα φάση για την υπάρχουσα γενιά του.