Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια ξεχωριστή έκδοση «Hot Wheels» του νέου Ford Transit Connect παρουσιάστηκε στην πρόσφατη SEMA του Las Vegas.

Η μάσκα και ο προφυλακτήρας έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως στα πρότυπα του νέου Focus RS.

Το αμάξωμα έχει δεχθεί πολλαπλές τροποποιήσεις του και το πλάτος του έχει αυξηθεί κατά 10,16 εκ. μπροστά και κατά 15,24 εκ. πίσω.

Αντίστοιχα, οι συρόμενες πλευρικές θύρες έχουν αντικατασταθεί από ειδικές που ανοίγουν με φορά προς τα πάνω.

Τα καθίσματα προέρχονται από τη Recaro και είναι στα πρότυπα των καθισμάτων του Focus RS.

Ένα παιχνίδι σε… κανονικές διαστάσεις

2.685 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2013)

Οι μικροί (και μεγάλοι) λάτρεις της σειράς παιχνιδιών «Hot Wheels» αναμένεται να ενθουσιαστούν με το πρωτότυπο Ford Transit Connect που η Ford παρουσίασε στην Έκθεση SEMA 2013 του Λας Βέγγας.

Για ακόμη μια χρονιά, η Έκθεση SEMA 2013 που διοργανώθηκε από 4 – 7 Νοεμβρίου στο Λας Βέγγας συγκέντρωσε το ενδιαφέρον χάρη στα πολλά και ιδιαίτερα ευφάνταστα, πρωτότυπα οχήματα που παρουσιάστηκαν σε αυτή.

Μια από τις… ατραξιόν της έκθεσης ήταν χωρίς αμφιβολία και η ξεχωριστή έκδοση «Hot Wheels» της νέας γενιάς του Ford Transit Connect που ήδη έχει αποσπάσει τον τίτλο του «International Van of the Year 2014».

Τη κατασκευή του συγκεκριμένου πρωτότυπου ανέλαβε ο βελτιωτικός οίκος «Ice 9 Group» σε συνεργασία με τις εταιρείες Ford και Hot Wheels.

Το Transit Connect Hot Wheels Concept εφοδιάζεται με τον 4κύλινδρο Ti-VCT κινητήρα των 2,5 λτ. ωστόσο, το αμάξωμα έχει δεχθεί σημαντικές επεμβάσεις. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός ότι το πλάτος του έχει αυξηθεί κατά 10,16 εκ. στο εμπρόσθιο τμήμα και κατά 15,24 εκ. στο πίσω μέρος του.

Αντί των κλαστικών συρόμενων πλευρικών θυρών έχουν τοποθετηθεί ειδικές πόρτες που ανοίγουν με φορά προς τα πάνω (gullwing) ενώ η μάσκα και ο προφυλακτήρας έχουν τροποποιηθεί στα πρότυπα του Focus RS.

Παράλληλα οι ζάντες αλουμινίου είναι 20 ιντσών ενώ στο εσωτερικό, μεταξύ άλλων, έχει τοποθετηθεί και μια ειδική οθόνη 55 ιντσών!

Τέλος αντίστοιχα με του Focus RS είναι και τα καθίσματα της Recaro.