ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πρόγραμμα προληπτικής ανάκλησης για το Mitsubishi L200 προωθεί η Αφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ για προβλήματα στην εμπρόσθια ανάρτηση και τα ηλεκτρικά καθίσματα.

Ανάκληση οχημάτων Mitsubishi L200

6.042 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2013)

Σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η Αφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, ανακοίνωσε πως εκτελεί πρόγραμμα ανακλήσεων για τη γκάμα του δυναμικού Mitsubishi L200.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, εισαγωγέας και διανομέας των οχημάτων της Mitsubishi στην ελληνική αγορά, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, προωθεί πρόγραμμα ανακλήσεων για το L200.

Η 1η ανάκληση αφορά σε συνολικά 957 οχήματα, με παραγωγή από 2007 – 2013, στα οποία ο διακόπτης λειτουργίας του ηλεκτρικού καθίσματος ενδέχεται να κολλήσει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το εν λόγω ηλεκτρικό μοτέρ παραμένει συνεχώς σε λειτουργία με αποτέλεσμα να υπάρχει το ενδεχόμενο τα προστατευτικά καλύμματα των καθισμάτων και τα εξαρτήματα τους να υποστούν ζημιά από την υπερβολική θερμότητα.

Η 2η ανάκληση αφορά σε 124 οχήματα, με έτος παραγωγής από 2011 – 2012, στα οποία, το κάτω ψαλίδι της εμπρόσθιας ανάρτησης ενδέχεται να υποστεί φθορά λόγω μη ενδεδειγμένης ποιότητας συγκόλλησης, με πιθανό ενδεχόμενο κατά την κίνηση του οχήματος να παρουσιαστεί «τράβηγμα» στο τιμόνι.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος στην ελληνική αγορά που να σχετίζεται με τις συγκεκριμένες ανακλήσεις.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής προκειμένου να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mitsubishi ώστε να υποβληθούν σε έλεγχο και –εφόσον απαιτείται- να γίνουν οι όποιες επισκευές χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας στα τηλέφωνα 210-3483300 και 605 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ή μέσω e-mail στο: info@saracakis.gr.