ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τιμές με Leasing

Το πολύ-συνέδριο «LOGI.C 2014» αναμένεται να μονοπωλήσει εκ νέου το ενδιαφέρον της αγοράς των Logistics από 9 – 10 Μαΐου.

Μεγάλη συμμετοχή στα LOGI.C 2014

2.870 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2014)

Για ακόμη μια φορά, τα πολύ-συνέδρια «LOGI.C 2014» αναμένεται να συγκεντρώσουν το έντονο ενδιαφέρον της αγοράς των Logistics με πολλές και σημαντικές εταιρείες του χώρου να έχουν δηλώσει συμμετοχή.

PRO.autotriti Team

Όπως προαναφέραμε τα πολύ-συνέδρια LOGI.C 2014 που θα διοργανωθούν στις 9-10 Μαΐου στην Αίγλη Ζαππείου, αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της αγοράς της εφοδιαστικής αλυσίδας με μεγάλα ονόματα εταιριών και σημαντικούς εκπρόσωπους του κλάδου των Logistics θα έχουν δηλώσει συμμετοχή και ως ομιλητές.

Το πρόγραμμα ξεκινά την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 10:30 με την κεντρική ενότητα να αφορά στα Food Logistics & Frozen Supply Chains, όπου θα παρουσιαστούν μια σειρά από καινοτομίες σε όλο το φάσμα των τροφών. Εκπρόσωποι σημαντικών εταιρειών – βιομηχανιών που πραγματοποιούν εξαγωγές, όπως οι Stella Mara, Κιόλος, Μπαλαντινός, GS1 κ.ά. θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις απόψεις τους με το κοινό.

Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθεί και η δεύτερη ενότητα που αφορά σε παροχή υπηρεσιών προς το κλάδο των Food Logistics με εταιρείες όπως οι Sarmed, Zcience, Otec Empross κ.ά. να παρουσιάζουν τα επιτεύγματα τους ενώ, δεν θα λείψει και η ακαδημαϊκή έρευνα με την παρουσία του ΤΕΙ Κατερίνης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα ακολουθήσει η εσπερίδα της Project You για τις «Προκλήσεις του μέλλοντος στις Οδικές Εμπορευματικές Μεταφορές» με παρουσία θεσμικών εκπροσώπων (ΕΒΕΠ, ΓΓ Εμπορίου), εκπροσώπους φορέων του κλάδου των Μεταφορών (ΠΣΧΕΜ, ΣΕΜΕΠΠΕ, ILME, CLA) ενώ η αγορά θα εκπροσωπηθεί από στελέχη ηχηρών ονομάτων επιχειρήσεων όπως: ΑΒ Βασιλόπουλος, ΑΓΕΤ – Lafarge, 3E Coca-Cola, Elinoil, Logistics-way, Χαρτσάς ΑΕ, ΕΛΙΝΗΟ, ΒΙΟΣΥ, Logika, KIA-Hyundai Motors κ.ά.

Το Σάββατο, τη σκυτάλη θα παραλάβει η ερευνητική γνώση καθώς θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα δύο διαφορετικών ερευνών. Την αυλαία θα ανοίξει η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας «Ηγεσία & Υποκίνηση στην Εφοδιαστική Αλυσίδα», τα αποτελέσματα της οποίας θα σχολιάσουν εκπρόσωποι της Intracom Telecom, εργασιακή ψυχολόγος από την HRM Specialist αλλά και μια διατμηματική ομάδα στελεχών από τις Pharmathen, ΕΛΠΕ, Vivartia, Empross κ.ά.

Αμέσως μετά θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας της Value Chain «LetΆs Benchmark Our Value Chains», με εκπροσώπους της LΆOreal και της Metro AEBE να τοποθετούνται παράλληλα και να αναλύουν τα δικά τους εταιρικά παραδείγματα benchmarking.

Παράλληλα, τα LOGI.C θα φιλοξενήσουν και ένα ευρωπαϊκό Project για τα Green Logistics, το G.I.F.T., την εξέλιξη του οποίου θα σχολιάσουν οι Έλληνες partners (Υπουργείο Μεταφορών, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ΤΡΑΙΝΟΣΕ) αλλά και εκπρόσωποι εταιρειών.