Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο διαδικτυακό κατάστημα της εταιρείας (www.carbattery.gr) μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία μπαταριών όλων των τύπων: CALCIUM –AGM –GEL σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η carbaterry.gr «φροντίζει» την μπαταρία του αυτοκινήτου σας

2.650 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2014)

Το Κέντρο Μπαταρίας μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων μπορεί να σας εξυπηρετήσει για κάθε τύπο μπαταρίας, ενώ τώρα προσφέρει δωρεάν έλεγχο μπαταρίας στον χώρο σας.

Η εταιρεία Γ. Θεοδωρίδου – Σ. Καλαμπαλίκη «Κέντρο Μπαταρίας» δραστηριοποιείται στον χώρο των μπαταριών αυτοκινήτου από το 1975 με έδρα τους Αμπελόκηπους, εξυπηρετώντας και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα μπαταριών αυτοκινήτου.

Επίσης, στο διαδικτυακό κατάστημα της εταιρείας (www.carbattery.gr) μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία μπαταριών όλων των τύπων: CALCIUM –AGM –GEL σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Σημειωτέον ότι τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά της εταιρείας για δωρεάν έλεγχο της παλιάς μπαταρίας του αυτοκινήτου στον χώρο σας. Ειδικότερα, οι τεχνικοί της εταιρείας αναλαμβάνουν να έρθουν στο σπίτι σας, να πάρουν την παλιά μπαταρία του αυτοκινήτου σας και να την αντικαταστήσουν με καινούργια, χωρίς να επιβαρυνθείτε περαιτέρω έξοδα. Επίσης, αν τυχόν έχετε «μείνει» στον δρόμο στις περιοχές Αμπελοκήπων ή Περιστερίου, το Κέντρο Μπαταρίας αναλαμβάνει να σας εξυπηρετήσει χωρίς επιπλέον κόστος, πληρώνοντας μόνο την τιμή της καινούργιας μπαταρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:

CARBATTERY.GR | ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ & ΒΑΘΕΩΣ 14-16, ΑΘΗΝΑ 11522
ΤΗΛ.: 210 9233 825 FAX: 210 6448 613
E-mail: [email protected]