Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Opel Vivaro διαθέτει μια εξαιρετική οδική συμπεριφορά και ο επαγγελματίας οδηγός Paul Swift το ωθεί στα όρια του εντός της γραμμής παραγωγής στο Luton.

«Πιστοποίηση κίνησης σε… 2 τροχούς»

2.435 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2014)

Σύμφωνα με ανακοινώσεις αλλά και το σχετικό βίντεο, η γραμμή παραγωγής του νέου Opel Vivaro στο Luton έχει εισαγάγει νέες διαδικασίες πιστοποίησης των οχημάτων που εξέρχονται από αυτή.

Πιθανόν να γνωρίζετε πως η νέα γενιά του Opel Vivaro θα κατασκευάζεται στη γραμμή παραγωγής του Luton (Μ. Βρετανία). Αυτό που ωστόσο μάλλον δεν γνωρίζετε είναι πως οι υπεύθυνοι του εργοστασίου έχουν εισαγάγει μια νέα σειρά απαιτητικών δοκιμών ποιότητας κατά την παραγωγή του οχήματος, προκειμένου να διασφαλίσουν πως κάθε ένα από τα νέα Opel Vivaro που εξέρχονται από τις πύλες του Luton διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα, ασφάλεια, άνεση, αποδοτικότητα αλλά και ευελιξία.

Σε σχετικές δηλώσεις του μάλιστα, ο Διευθυντής της γραμμής παραγωγής του Luton, κ. Mike Wright, τόνισε πως: «… Θέλουμε να διασφαλίσουμε πως ο κάθε πελάτης μας παραλαμβάνει το καλύτερο Van που είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε και αυτό συνεπάγεται τον έλεγχο π.χ. της οδικής του συμπεριφοράς μέσα από μια σειρά ιδιαίτερα… απαιτητικών δοκιμών».

Φυσικά, όλα τα παραπάνω δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα ωστόσο, στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε αξίζει να δείτε τον επαγγελματικά οδηγό επιδείξεων, Paul Swift, να οδηγεί το νέο Opel Vivaro στα… άκρα εντός του εργοστασίου του Luton