Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το MAN LionΆs City GL CNG απέσπασε το βραβείο του «Bus of the Year 2015» που θα του απονεμηθεί στην προσεχή ΙΑΑ 2014 του Σεπτεμβρίου.

Ένα από τα βασικά γνωρίσματα του εν λόγω αρθρωτού αστικού λεωφορείου είναι ο φυσικός φωτισμός της «φυσαρμόνικας» ενώ…

… έως και 142 επιβάτες μπορούν να εισέλθουν ή εξέλθουν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χάρη στις πέντε διπλές θύρες του.

Στη MAN o τίτλος του Bus of the Year 2015

2.936 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2014)

Τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής ανακοίνωσαν πως τον τίτλο του «Bus of the Year 2015» απέσπασε τελικά το αρθρωτό MAN LionΆs City GL CNG. Η απονομή του βραβείου θα γίνει στην προσεχή IAA 2014 του Σεπτεμβρίου.

Βασισμένο σε αρετές όπως η αποδοτικότητα, ο φιλικός προς το περιβάλλον χαρακτήρας του, και η ισχύς των μηχανικών του συνόλων, το αρθρωτό αστικό λεωφορείο LionΆs City GL CNG της ΜΑΝ, απέσπασε την καλύτερη βαθμολογία στο φετινό «Bus Euro Test» με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί ως το «Bus of the Year 2015». Το τρόπαιο του βαρύτιμου αυτού βραβείου θα παραδοθεί στους υπευθύνους στης γερμανικής εταιρείας κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προσεχούς ΙΑΑ 2014 μέσα στο Σεπτέμβριο.

Ένα από τα βασικά προτερήματα του MAN LionΆs City GL CNG είναι το γεγονός ότι εφοδιάζεται με κινητήρα τεχνολογίας Euro6 που κάνει χρήση του φυσικού αερίου ως καύσιμο, προσφέροντας σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη χάρη στις ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων του.

Σε σχέση με αντίστοιχα πετρελαιοκίνητα οχήματα, το εν λόγω αστικό λεωφορείο εμφανίζει μειωμένες εκπομπές CO2 κατά 17% περίπου ενώ, στην περίπτωση που κάνει χρήση bio-gas, τα επίπεδα ρύπων του είναι συγκρίσιμα με αυτά των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Παράλληλα, δεδομένου του μειωμένου κόστους του φυσικού αερίου σε σχέση με τα υπόλοιπα συμβατικά καύσιμα, το κόστος κύκλου ζωής του MAN LionΆs City GL CNG (για μια περίοδο 10ετίας) μειώνεται κατά 15% σε σχέση με τα αντίστοιχα πετρελαιοκίνητα οχήματα.

 

Κορυφαία επίπεδα σχεδίασης, άνεσης και ασφάλειας

Το MAN LionΆs City GL CNG δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικά «οικολογικό» όχημα αλλά διακρίνεται και για πολλές ακόμη αρετές του. Έχοντας εξελιχθεί με γνώμονα την κάλυψη διαδρομών με ιδιαίτερα μεγάλο επιβατικό έργο, το –μήκους 18,75μ.- αρθρωτό όχημα είναι σε θέση να υποστηρίξει έως και 142 επιβάτες στο εσωτερικό του. Παράλληλα, εφοδιάζεται με πέντε διπλές θύρες γεγονός που εγγυάται την ιδιαίτερα άνετη ροή των επιβατών από και προς το εσωτερικό του.

Ειδικές ρυθμίσεις και νέες τεχνολογίες αναφορικά με τα συστήματα φωτισμού όπως για παράδειγμα οι εκτεταμένες ηλιοροφές, η διαφανής φυσούνα κ.ά.

Επιπρόσθετα, δεν πρέπει να παραλείψουμε πως το MAN LionΆs City GL CNG εφοδιάζεται με συστήματα επικύρωσης ακόμη και ηλεκτρονικών εισιτηρίων που προβάλλονται στις οθόνες των smartphones, προσφέρει ασύρματη δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο (Wi-Fi) και πολλές ακόμη υπηρεσίες στους επιβάτες του.