Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Προαιρετικά, το Sprinter μπορεί να αποκτηθεί με προηγμένα συστήματα πολυμέσων.

Πολλαπλά είναι και τα συστήματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού όπως η κάμερα οπισθοπορείας.

Ανετος και αποδοτικός… χαμαιλέων

Ο πλήρως ανανεωμένος εσωτερικός διάκοσμος του Mercedes-Benz Sprinter χαρακτηρίζεται από ορισμένα στοιχεία – κλειδιά. Το πρώτο εξ αυτών είναι το νέο, με μικρότερη διάμετρο, τιμόνι που μπορεί να φέρει και ενσωματωμένα χειριστήρια, διευκολύνοντας το έργο του οδηγού.
Παράλληλα, αρκετοί από τους διακόπτες και τα χειριστήρια των διαφόρων λειτουργιών του οχήματος έχουν τοποθετηθεί σε νέα σημεία, με καλύτερη εργονομία, ενώ, νέος είναι και ο επιλογέας του κιβωτίου ταχυτήτων.
Αντίστοιχα, τα καθίσματα του φέρουν πιο «σκληρό» αφρώδες υλικό που δεν κουράζει μετά από πολύωρα δρομολόγια ενώ και οι επενδύσεις τους είναι ειδικά εξελιγμένες με γνώμονα την αντοχή τους στη σκληρή χρήση και την ευκολία στον καθαρισμό τους.
Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε στον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει (έστω και πραιρετικά) στοιχεία όπως οι προβολείς ομίχλης Bi-Xenon, «έξυπνα» φωτιστικά σώματα που ακολουθούν την κίνηση του τιμονίου, κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα υποβοήθησης της στάθμευσης «Parktronic», σύστημα υποβοήθησης της εκκίνησης σε ανηφόρα «Start-Off Assist», αισθητήρες φώτων και βροχής, μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους καθώς και αντίστοιχους κεφαλής (τύπου κουρτίνας), συστήματα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 5,8 ιντσών και συμβατότητα με εξωτερικές πηγές δεδομένων (USB, SD Card, Aux-in, Bluetooth κ.ά.).

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ