αφιερωματα - van

Σε τρεις εκδόσεις μήκους και με 4 επιλογές σε κινητήρες πετρελαίου, το Citroen Jumpy.

Citroen Jumpy: Diesel ή Ηλεκτρικό; (+vid)

Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021

Σε πλήθος εκδόσεων αμαξώματος διατίθεται το πετρελαιοκίνητο Jumpy, με το δημοφιλές Van της Citroen να έχει λανσαριστεί εδώ και λίγο καιρό και στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, e-Jumpy, ενώ προσεχώς θα προσφέρεται και η επιλογή της έκδοσης υδρογόνου.

Απειρες εκδόσεις προκύπτουν από τον συνδυασμό των παραλλαγών πλαισίου μικρού ή μεγάλου μεταξόνιου, με μονούς ή διπλούς τροχούς στον πίσω άξονα.

Νέο Piaggio Porter NP6: Το πρώτο «φορτηγό πόλης»

Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021

Με ισχυρότερο κινητήρα διπλού καυσίμου και μεγαλύτερες μεταφορικές δυνατότητες, το νέο Piaggio Porter NP6 εμφανίζεται συνολικά αναβαθμισμένο σε πλήθος εκδόσεων, εξελίσσοντας περαιτέρω τα στοιχεία που το καθιέρωσαν ως ένα ελαφρύ φορτηγό, ιδανικό για τις απαιτητικές αστικές συνθήκες.

Πλήθος επιλογών για ένα από τα πιο καταξιωμένα Μεσαία Van της αγοράς, το Toyota Proace.

Toyota Proace: Diesel ή Ηλεκτρικό; (+vid)

Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021

Αναμένοντας το λανσάρισμα του πλήρως ηλεκτρικού Proace Electric, σας παρουσιάζουμε όλες τις επιλογές που προσφέρει το δημοφιλές μεσαίο Van της Toyota Professional στους υποψήφιους αγοραστές του. Δείτε πού κερδίζουν και πού χάνουν οι diesel και ηλεκτρικές εκδόσεις.

Πιο πλήρες από ποτέ εμφανίζεται το Ford Transit. Ας το γνωρίσουμε...

Καταιγισμός εκδόσεων για το Ford Transit (+vids)

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021

Ένα από τα πιο εμβληματικά Van της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, το Ford Transit, διαθέτει πλέον την πιο ευρεία γκάμα της ιστορίας του, η οποία σύντομα θα περιλαμβάνει και ηλεκτρική εκδοχή. Ας δούμε μαζί, με τι επιλογές προκαλεί «πονοκέφαλο» στους υποψήφιους πελάτες της η Ford.

Από δεξιά, η συμβατική, η ηλεκτρική και η υδρογονοκίνητη έκδοση του δημοφιλούς Peugeot Expert.

Expert: To Peugeot με την ευρύτερη γκάμα

Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021

Σε πλήθος εκδόσεων αμαξώματος διατίθεται το δημοφιλές Expert, με το Μεσαίο Van της Peugeot να εντάσσει στη γκάμα του -πέραν των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων- το βραβευμένο ως «Van της Χρονιάς 2021», ηλεκτρικό e-Expert και προσεχώς το e-Expert Hydrogen, το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Peugeot που θα κινε

Σημείο αναφοράς της κατηγορίας αποτελεί το τελευταίας γενιάς Mercedes-Benz Sprinter.

Mercedes-Benz Sprinter: Το αστέρι των Van (+vids)

Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021

Κύρος και αξιοπιστία μοιράζει απλόχερα το Sprinter, το μεγάλο Van της Mercedes-Benz που προσφέρεται σε πλήθος εκδόσεων και συνοδεύεται από μια σειρά υπηρεσιών που καθιστούν τη χρήση του απλούστερη. Ας θυμηθούμε μαζί τα βασικά χαρακτηριστικά του «αστεριού» των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Van & Τruck Specialists !

Van & Τruck Specialists !

Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021

Πολλά τα χρόνια της ειδικής εμπειρίας τους. Χρόνια εξειδίκευσης και σκληρής δουλειάς. Χιλιάδες περιστατικά-περιπτώσεις. Χρόνια επένδυσης ! Σε γνώση, ανθρώπους και εξοπλισμό. Μα πάνω από όλα επένδυσης στον ικανοποιημένο επαγγελματία-πελάτη!

Διασφαλίζοντας την κερδοφορία σας

Διασφαλίζοντας την κερδοφορία σας

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

Η κατηγορία των Μεγάλων Vans αποτελεί την κορυφαία στην αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, περιλαμβάνοντας οχήματα που μπορούν να φιλοξενήσουν με άνεση στο εσωτερικό του -κλειστού- χώρου φόρτωσης τους, έως και πέντε παλέτες ευρωπαϊκών προδιαγραφών και φορτία βάρους έως και 4,0t., δεδομένου ότι τ

Διασφαλίζοντας την κερδοφορία σας

Διασφαλίζοντας την κερδοφορία σας

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018

Τα Μεγάλα Vans είναι η κορυφαία κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών και προσφέρει εκπροσώπους με δυνατότητα μεταφοράς έως και πέντε ευρωπαλετών ή φορτίων με βάρος έως 4,0t. με το μεικτό βάρος τους να υπερβαίνει αρκετά και το όριο των 3,5t.

Οι χαμαιλέοντες των city logistics

Οι χαμαιλέοντες των city logistics

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018

Ανακαλύψτε την πλούσια γκάμα επιλογών της κατηγορίας των Μεσαίων Vans, μια υποκατηγορία ελαφρών επαγγελματικών που με μεικτό βάρος από 2,6 – 3,4t. είναι σε θέση να υποστηρίξουν φορτία με βάρος έως και 1,5t. (περίπου), προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις π