Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η 20η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών αναμένεται να πραγματοποιηθεί στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα από 19-21/4 και από 23-25/4.

20η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «Foodex»

1.874 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2018)

Στο διάστημα από 19-21 και από 23-25 Απριλίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η 20η –επετειακή- Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «Foodex» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Για μια ακόμη χρονιά, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σταθμού του Μετρό στο Σύνταγμα, αναμένεται να διοργανωθεί η 20η Επετειακή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Foodex».
Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία από 19-21/4 και από 23-25/4 να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 15.000 επισκέπτες οι οποίοι, θα μπορούν να γευτούν και να αγοράσουν τα προϊόντα.
Η εν λόγω έκθεση είναι η παλαιότερη και πιο αποτελεσματική που πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο, παρουσιάζοντας τρόφιμα και ποτά από όλη την Ελλάδα στους πολυάριθμους επιβάτες του Μετρό της Αθήνας.
Η Foodex Retail είναι η συνέχεια της γνωστής Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από οχτώ χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο (σταθμός Μετρό Σύνταγμα), δίνοντας την ευκαιρία στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου, να γνωρίσουν παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και να γευτούν τα προϊόντα τους.
Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση στην σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της.