Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
«40-ντάρισε» το Marco Polo της Mercedes Benz

«40-ντάρισε» το Marco Polo της Mercedes Benz

2.285 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2024)

- 4 δεκαετίες ζωής συμπλήρωσε το αυτοκινούμενο τροχόσπιτό της
- Τέσσερις και οι γενιές του (του 2015 η πιο πρόσφατη)
- Από το 2026, οι εκδόσεις Marco Polo θα είναι και ηλεκτρικές

Τέσσερις δεκαετίες ζωής συμπλήρωσε το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο της

Τα γενέθλια του… μεσήλικα γιόρτασε το Marco Polo, σβήνοντας κεράκια για τη συμπλήρωση 40 χρόνων ζωής. Το διαχρονικό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο της Mercedes Benz, με σταθερή παρουσία στο χώρο από τα 80s, μέσα σε αυτές τις δεκαετίες έχει περάσει από διάφορα στάδια αναβάθμισης όσον αφορά τόσο στην εσωτερική και την εξωτερική του σχεδίαση, όσο και στις ψηφιακές προδιαγραφές του.

Τέσσερις και οι γενιές του, με την πιο πρόσφατη να εντοπίζεται στο 2015

Από τη δεκαετία του Ά80  όταν και πρωτοσυστήθηκε στο κοινό, η έκδοση Marco Polo της Mercedes – Benz έχει περάσει από διάφορα στάδια, με κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του πάντως όπως το κρεβάτι οροφής, το διθέσιο κάθισμα που μετατρέπεται σε κουκέτα κ.ο.κ. να παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο.
Σημεία αναφοράς μέσα στο διάστημα αυτό της παρουσίας του, σε κάθε περίπτωση, παραμένουν χρονιές όπως το 1996 όταν το ύψος του μειώθηκε κάτω από τα δυο μέτρα για να έχει πιο εύκολη πρόσβαση σε χώρους πάρκινγκ, το 2003 που έκανε μια μεγάλη στροφή στη λειτουργικότητα με περισσότερες ηλεκτρικές παροχές και φυσικά το 2015 που ως V Class Marco Polo έθεσε νέα στάνταρ άνεσης και αισθητικής  στην έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Από το 2026, οι εκδόσεις Marco Polo θα είναι και ηλεκτρικές

Από εκεί και πέρα, η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον του Marco Polo, με την ηλεκτρική αρχιτεκτονική σχεδιασμού, VAN.EA, να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο 2026, ενσαρκώνοντας το πλάνο της Mercedes – Benz τόσο για μεσαία όσο και για μεγάλα οχήματα αναψυχής που θα είναι εξ ολοκλήρου ηλεκτρικά.