Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

5 μετασκευές με τη μεγαλύτερη ζήτηση

2.506 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2018)

Ότι πρέπει να ξέρετε για να επιλέξετε σωστά, με βάση τις δικές σας προτεραιότητες – ανάγκες!

Η λύση του leasing εξυπηρετεί επαγγελματίες με αυξημένες ανάγκες και συγκεκριμένες απαιτήσεις. Στην LeasePlan μπορείτε να επιλέξετε όχι μόνο το επαγγελματικό αυτοκίνητο που σας ταιριάζει, αλλά  και την μετασκευή που χρειάζεται το μοντέλο της επιλογής σας προκειμένου να καλύψει επαρκώς τις απαιτήσεις του επαγγέλματός σας. Η LeasePlan συνεργάζεται για την μετασκευή των επαγγελματικών οχημάτων με τους κορυφαίους της αγοράς, με αντικείμενο την κατασκευή συστημάτων οργάνωσης εσωτερικών χώρων επαγγελματικών οχημάτων. Με άλλα λόγια, συνεργάζεται με εκείνους που μπορούν να προσφέρουν την πλέον εξελιγμένη και ευέλικτη σειρά συστημάτων οργάνωσης καμπίνας ελαφριών φορτηγών. Το κάθε σύστημα προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε επαγγελματία και σχεδιάζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του. Οι ολοκληρωμένες λύσεις που εσείς θα επιλέξετε θα σας προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου, χρόνου και πιο ξεκούραστη εργασία. Ειδικότερα, τα επιλεγμένα από μία τεράστια γκάμα εξαρτήματα, όταν τοποθετηθούν στο επαγγελματικό όχημα το μετατρέπουν ίσως στο πιο κερδοφόρο εργαλείο της επιχείρησης για τον πελάτη.

Οι κορυφαίες σε ζήτηση μετασκευές στα ελαφριά φορτηγά αφορούν:
  • Ψυκτικούς θαλάμους και  θαλάμους βαθειάς κατάψυξης
  • Μονώσεις 
  • Υδραυλικές πόρτες
  • Μεγάλη γκάμα συρταριών και ραφιών με διαχωριστικά και κουτιά αποθήκευσης
  • Πατώματα θαλάμου μονά ή διπλά με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους για μεταφορά τροφίμων
  • Καταγραφικά θερμοκρασιών
  • Σχάρες οροφής
  • Συστήματα συγκράτησης φορτίων
  • Αποθηκευτικούς χώρους για σωλήνες εντός αλλά και εκτός του αυτοκινήτου
  • Εργαλειοθήκες και εργαλειοβαλίτσες με ή χωρίς τα απαραίτητα εξαρτήματα και πολλά άλλα.
Μικρές, μεσαίες αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις επενδύουν όλο και περισσότερο στην ενίσχυση και αναβάθμιση του στόλου των οχημάτων τους με ελαφριά φορτηγά, με eco friendly κινητήρες και μετασκευασμένους χώρους αποθήκευσης για την μεταφορά των προϊόντων ή/και εργαλείων τους.
Ζητήστε προσφορά για το van σας με την μετασκευή που εσείς επιθυμείτε, και η οποία εξυπηρετεί τις ανάγκες σας, και επωφεληθείτε από το ολοκληρωμένο πακέτο καλύψεων που σας προσφέρει η μακροχρόνια μίσθωση.

Η LeasePlan χρηματοδοτεί μέσω leasing (με τροποποίηση του μισθώματος/μίσθωσης) την ιδιαίτερη μετασκευή που επιθυμεί ο επαγγελματίας να κάνει στο ελαφρύ επαγγελματικό που θα αποκτήσει, προκειμένου αυτό να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του. Έτσι, εξοικονομείται ταυτόχρονα ενέργεια, χρόνος και χρήμα με την εργονομία της καμπίνας και εξασφαλίζεται η προστασία των προϊόντων που προσφέρει η μετασκευή ενώ διατηρούνται όλα τα οφέλη του leasing. Η εξειδίκευση και η τεχνολογία που έχει παραχθεί στον χώρο του ελαφριού φορτηγού και των εξαρτημάτων για τον χώρο αποθήκευσης είναι αξίόλογη. Επιλέξτε προσεκτικά με τους συνεργάτες σας την μετασκευή και τον τύπο του επαγγελματικού που σας χρειάζεται και κάντε την δουλειά σας γρήγορα, εύκολα και με διαφορά στον κλάδο σας.