Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέο βραβείο για το Cityliner

2.695 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2007)

Το Neoplan Cityliner που παρουσιάστηκε το φθινόπωρο του 2006, κατέκτησε ένα ακόμα και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικό, βραβείο. Συγκεκριμένα το τουριστικό λεωφορείο της Neoplan απέσπασε το «Red Dot» βραβείο για την καλύτερη σχεδίαση, σε έναν διαγωνισμό με 2.548 ακόμα προϊόντα-ανταγωνιστές.

Σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό διαγωνισμό, όπου αξιολογήθηκαν περισσότερα από 2.500 προϊόντα από 43 χώρες, το Neoplan Cityliner απέσπασε το πρώτο βραβείο «Red Dot» για την ελκυστική σχεδίαση του.

Οι «διαγωνιζόμενοι» αξιολογήθηκαν σε διάφορους τομείς όπως η πρωτοτυπία, η λειτουργικότητα, η καλαισθησία, η εργονομία, ο συμβολισμός κ.ά. όπου το Neoplan Cityliner και μόλις 42 ακόμα προϊόντα απέσπασαν την ανώτερη διάκριση σε όλους τους τομείς. Η επίσημη παράδοση του βραβείου στους υπευθύνους της Neoplan θα πραγματοποιηθεί στις 25/06 σε ειδική εκδήλωση.

Πληροφοριακά αξίζει να αναφέρουμε πως το Neoplan Cityliner που βασίζεται στο μεγαλύτερο Starliner αποτελεί τον 9ο εκπρόσωπο της ΜΑΝ και της Neoplan στην κατηγορία των λεωφορείων που αποσπά τη συγκεκριμένη διάκριση από το 2001, όπως αντίστοιχα τα Starliner και Trendliner που έχουν επίσης κερδίσει το πρώτο βραβείο στον συγκεκριμένο διαγωνισμό το 2005.