ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τιμές με Leasing

Δύο νέα Volvo στην INTERFORMA

2.007 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2007)

Η εταιρία INTERFORMA που δραστηριοποιείται ειδικεύεται μεταξύ άλλων στην εκθεσιακή και συνεδριακή αρχιτεκτονική απέκτησε πρόσφατα δύο νέα φορτηγά Volvo FL με μεικτό βάρος 14t. τα οποία εφοδιάζονται με το νέο κινητήρα D7E χωρητικότητας 7,2 λίτρων που αποδίδει ισχύ 240 ίππων.

PRO.autotriti Team

Η εταιρεία INTERFORMA εδρεύει στην Παιανία και δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες της ΕΕ όπως η Γερμανία, η Σερβία και η Ιταλία σε ότι αφορά την εκθεσιακή και συνεδριακή αρχιτεκτονική, τις ειδικές κατασκευές κ.ά.

Σε μια προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει η εν λόγω εταιρεία, προσέθεσε πρόσφατα δύο νέα φορτηγά της Volvo. Τα FLL 4x2R είναι μεικτού βάρος 14t. και ο κινητήρας των 7,2 λίτρων αποδίδει ισχύ 240 ίππων ενώ καλύπτει τις προδιαγραφές της Euro 4.

Τα εν λόγω οχήματα διαθέτουν καμπίνα ημέρας γεγονός που μειώνει σημαντικά το απόβαρο του οχήματος ενώ το προηγμένο τεχνολογικό τους υπόβαθρο αντικατοπτρίζεται από στοιχεία του βασικού εξοπλισμού τους όπως το σύστημα πέδης κινητήρα EPG (Exhaust Press Governor), τα EBS καθώς το 6τάχυτο κιβώτιο της ZF.