Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επαγγελματικό Audi TT-T(ruck)

2.533 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2007)

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που οι ανάγκες μιας επιχείρησης και οι προτιμήσεις του ιδιοκτήτη της δεν συμβαδίζουν. Ωστόσο σίγουρα το να αποκτήσει κανείς ένα Audi TT Coupe το οποίο στη συνέχεια θα μετατρέψει σε Pick-Up σίγουρα δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη λύση…

Στην περίπτωση που η Audi αποφασίσει να υιοθετήσει την πρωτότυπη –αν και σίγουρα κακόγουστη- ιδέα του συγκεκριμένου κατόχου ενός ΤΤ Coupe, τότε οι πρωταγωνιστές της κατηγορίας των Pick- Up θα αποκτήσουν έναν ανταγωνιστή υψηλών επιδόσεων.

Μπορεί να είναι απλά μια ιδιαιτερότητα του ιδιοκτήτη του ή μια ευφάνταστη προσπάθεια ενός εμπόρου επαγγελματικών οχημάτων για να προωθήσει την επιχείρηση του. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση η «κατακρεούργηση» ενός Audi TT Coupe προκειμένου να διαμορφωθεί μια ανοικτή καρότσα στο πίσω μέρος του, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στο να στερεώσει κανείς αντικείμενα στον –περιορισμένων διαστάσεων- χώρο φόρτωσης τη στιγμή που το αυτοκίνητο θα κινείται με ταχύτητες άνω των 150 χλμ./ ώρα.