Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέο ελαφρύ επαγγελματικό Daihatsu

4.097 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2007)

Ένα νέο ελαφρύ επαγγελματικό –σε εκδόσεις mini-bus και C+C- λανσάρισε στην αγορά της Ινδονησίας η Daihatsu. Πρόκειται για ένα αρκετά κομψό σχεδιαστικά μοντέλο με την ονομασία «Gran Max» που διακρίνεται για το χαμηλό απόβαρο και τους τελείως ανανεωμένους κινητήρες 1,3 και 1,5 λίτρων.

Ξεκίνησε η εμπορική πορεία ενός νέου ελαφρού επαγγελματικού οχήματος της Daihatsu στην αγορά της Ινδονησίας ενώ προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί αν τελικά το επονομαζόμενο «Gran Max» θα διατεθεί και σε άλλες αγορές.

Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω μοντέλο που κατασκευάζεται από την P.T. Astra Daihatsu Motor στην Ινδονησία, είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις μεταφοράς προσωπικού και C+C και οι υπεύθυνοι της Ιαπωνικής εταιρείας προσδοκούν σε πωλήσεις της τάξης των 2.300 μονάδων ετησίως.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει ο κατασκευαστής, το νέο Gran Max διακρίνεται για τη στιβαρότητα του πλαισίου και τη μεγάλη αξιοπιστία του, ενώ πολύ καλή είναι η εργονομία στο εσωτερικό καθώς και η ποιότητα κατασκευής.

Τέλος οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως την κίνηση του Gran Max αναλαμβάνουν δύο μηχανικά σύνολα βενζίνης χωρητικότητας 1,3 και 1,5 λίτρων.