Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

17- 21 Σεπτεμβρίου η 4η Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου

3.481 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2008)

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, η 4η Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου, θα ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχθεί το κοινό από την Τετάρτη 17 έως την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις του πρώην Ανατολικού Αερολιμένα στο Ελληνικό.

Η επιφάνεια των εκθεσιακών χώρων που θα καλύψει η Έκθεση, θα αγγίξει τα 22.000 τ.μ. και εντός αυτών θα περιλαμβάνει πλήθος νέων εμπορευματικών και επιβατικών οχημάτων όπως ελαφρά, μεσαία, βαρέα φορτηγά και λεωφορεία, ενώ την ίδια στιγμή ανταλλακτικά, υπερκατασκευές, διάφορα αξεσουάρ, συστήματα τηλεματικής και εξοπλισμοί αποθηκών, θα συμπληρώνουν την ευρεία γκάμα των προϊόντων που θα παρουσιαστούν και τα οποία θα αποτελέσουν ολοκληρωμένες και χρήσιμες λύσεις για κάθε επαγγελματία.

Τη διοργάνωση της 4ης Έκθεσης Επαγγελματικού Αυτοκινήτου έχει αναλάβει ο Σ.Ε.Α.Α., ο φορέας εκπροσώπησης των επίσημων εισαγωγέων και διανομέων καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων, ελαφρών και βαρέων φορτηγών και λεωφορείων στην Ελλάδα, ενώ ανάδοχος εταιρεία οργάνωσης της Έκθεσης είναι η εταιρεία EXPΑ.