Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εγκαίνια Τεχνικής Εκπαίδευσης ΠΠΑΕΒΕ

1.975 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2008)

Στις 08/10 πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ τα εγκαίνια της νέας υπερσύγχρονης Αίθουσας Τεχνικής Εκπαίδευσης για όλα τα προϊόντα του Τομέα Επαγγελματικών Οχημάτων της ελληνικής αντιπροσωπείας από εταιρείες όπως οι Scania, Isuzu κ.ά.

Παρουσία του προέδρου της ΠΠΑΕΒΕ, κου Κώστα Πετρόπουλου, του Δ/ντος Συμβούλου, κου Γιάννη Πετρόπουλου, του γενικού Δ/ντη του τομέα επαγγελματικών οχημάτων κου Τάσου Μάνωλη, των πρωτεργατών της προσπάθειας, κ.κ. Νίκου Χαρματζή (Δ/ντης Service της Scania) και κου Κωνσταντίνου Πασπαλιάρη (Δ/ντη Service της Isuzu) καθώς επίσης και πλήθος εκπροσώπου από εξουσιοδοτημένα συνεργεία της εταιρείας, επαγγελματικά εργαστήριας κ.ά.π., πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 08 Οκτωβρίου τα εγκαίνια της νέας Αίθουσας Τεχνικής Εκπαίδευσης του Τομέα Επαγγελματικών οχημάτων της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Η νέα αυτή άριστα εξοπλισμένη αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα τεχνικά –και όχι μόνο- σεμινάρια όλων των προϊόντων του Τομέα Επαγγελματικών Οχημάτων καθώς επίσης και των άλλων επιχειρηματικών μονάδων της εταιρείας.

Μεταξύ των στοιχείων που περιλαμβάνονται στην νέα Αίθουσα Τεχνικής Εκπαίδευσης της ΠΠΑΕΒΕ περιλαμβάνονται:

-Ανυψωτικό 2κόλωνο μηχάνημα για χρήση σε βαρέα οχήματα (έλεγχος ακόμα και κάτω από το πλαίσιο)
-Πλήρης σειρά εργαλείων επισκευής και διάγνωσης
-Απαγωγέας καυσαερίων
-Εκπαιδευτικοί κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων των Scania και Isuzu
-Διάφορα άλλα στοιχεία των οχημάτων Scania και Isuzu για εκπαιδευτική χρήση.

Παράλληλα η νέα αυτή αίθουσα διαθέτει ειδικό χώρο διαλέξεων/ σεμιναρίων, projector υψηλής ευκρίνειας κ.α