ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μερική ανανέωση για το Transit Connect

2.092 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2009)

Στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκίνητου του Σικάγο (13-21/02) αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά η νέα γενιά του Ford Transit Connect. Σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά του, το ανανεωμένο Ford Transit Connect έχει νέα μάσκα και προφυλακτήρα και βελτιωμένο σχεδιαστικά εσωτερικό.

Το Σαλόνι αυτοκινήτου Chicago Auto Show του 2009 που αναμένεται να διοργανωθεί από τις 13- 21/02 εμφανίζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πολλά και σημαντικά νέα μοντέλα αναμένεται να παρουσιαστούν σε αυτό και μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται το ανανεωμένο Ford Transit Connect 2010.

Σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, το ελαφρύ επαγγελματικό της Ford εμφανίζει διαφορές σε ότι αφορά τη σχεδίαση της μάσκας και του εμπρός προφυλακτήρα ενώ παράλληλα τροποποιημένος είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος.

Με την μερική ανανέωση του, οι υπεύθυνοι της Ford ευελπιστούν πως το Transit Connect θα ενισχύσει την εικόνα του στην αγορά της Β. Αμερικής ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με το λανσάρισμα του στην Ευρώπη.

Κάτω από το καπό του μοντέλου θα εδράζεται ένας 2,0λιτρος Duratec κινητήρας με ισχύ 136 ίππων ενώ ο χώρος φόρτωσης του έχει συνολικό όγκο 3,8 κ.μ. και μπορεί να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 725 κιλών. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως όπως και τα μοντέλα που προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά, έτσι και τα οχήματα που θα εξαχθούν στις ΗΠΑ, θα κατασκευάζονται στην γραμμή παραγωγής της Ford στην γειτονική Τουρκία.

Παράλληλα η Ford έχει ανακοινώσει πως κατά την διάρκεια του 2010 αναμένεται να λανσάρει στις ΗΠΑ και μια νέα –ηλεκτροκίνητη- έκδοση του Transit Connect. Σύμφωνα με πληροφορίες από το «στρατόπεδο» της Ford, η –πλήρως ηλεκτροκίνητη- έκδοση του μοντέλου θα προσφέρει αυτονομία της τάξης των 160 χλμ.