Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Διαθέσιμος ο Ετήσιος Οδηγός Επαγγελματικών

1.886 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2010)

Κυκλοφόρησε –για 6η συνεχόμενη χρονιά- ο Ετήσιος Οδηγός του Auto Τρίτη Επαγγελματικά, ένα πολύτιμο εργαλείο για τον υποψήφιο αγοραστή ενός επαγγελματικού οχήματος. Στις 180 σελίδες της πολυτελούς έκδοσης μπορείτε να βρείτε 200+ μοντέλα από 10 διαφορετικές κατηγορίες.

Ο Ετήσιος Οδηγός του Auto Τρίτη Επαγγελματικά μόλις κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει μια πλήρη εικόνα της αγοράς των «συνεργατών» του επαγγελματία που προσφέρονται στην παρούσα φάση στην ελληνική αγορά καθώς και όλα τα μελλοντικά οχήματα που αναμένονται σύντομα και στην χώρα μας.

Στις 180 σελίδες της πολυτελούς έκδοσης τα οχήματα έχουν κατηγοριοποιηθεί προκειμένου να καθίσταται εύκολη η σύγκριση μεταξύ τους από τον υποψήφιο αγοραστή.

Παράλληλα το δημοσιογραφικό επιτελείο του Auto Τρίτη έχει επιμεληθεί και μια πληθώρα θεμάτων που αφορούν στον χώρο των επαγγελματικών όπως τα «Πράσινα Επαγγελματικά», τα Logistics, η Ασφάλεια στις Μεταφορές κ.ά., καθιστώντας τον Ετήσιο Οδηγό 2010 μια απαραίτητη έκδοση σε κάθε Επαγγελματία ή Εταιρεία που επιθυμεί να έχει μια σαφή εικόνα της αγοράς των επαγγελματικών οχημάτων.

Στις σελίδες του Οδηγού μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες για:

-12 Pick-Up
-19 Vanette
-20 Van
-10 C+C
-15 Taxi
-12 Mini-buses
-44 Λεωφορεία
-30 Φορτηγά
-20 Αυτοκινούμενα τροχόσπιτα
-21 Υπερ-κατασκευές
-34 Οικολογικά μοντέλα