Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η ισχύς εν τη ενώσει !

2.777 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2011)

Aυτόν τον μήνα το Νο 1 περιοδικό για την αγορά επαγγελματικού αυτοκινήτου «auto τρίτη επαγγελματικά» κυκλοφορεί ΜΑΖΙ με το «Αγορά επαγγελματικών». Σε αυτό το super τεύχος, έχετε την ευκαιρία να δείτε την πρώτη κατασκοπευτική φωτογραφία του μελλοντικού Opel Combo Van, την πρώτη εν Ελλάδι δοκιμή του VW Caddy, καθώς και τη νέα γενιά του Mercedes-Benz Vito. Παράλληλα γίνεται μία σύγκριση μεταξύ των Isuzu D-Max και Mitsubishi L200.

Δείτε την πρώτη κατασκοπευτική φωτογραφία της νέας γενιάς του Opel Combo (το οποίο εξελίχθηκε από κοινού με την Fiat Professional), ένα χρόνο πριν από το επίσημο λανσάρισμα του στις αγορές της Ευρώπης.

Οδηγούμε πρώτοι επί ελληνικού εδάφους το νέο VW Caddy, το οποίο στοχεύει στην κορυφή με νέους Euro5 κινητήρες, ενώ δοκιμάζουμε τη νέα γενιά του Mercedes-Benz Vito τόσο με τον κινητήρα πετρελαίου των 95 ίππων, όσο και με τον V6 βενζινοκινητήρα των 258 ίππων.

Διαβάστε επίσης ποια Vanette έχουν τους μεγαλύτερους χώρους φόρτωσης, καθώς και ποιες είναι οι πιο προσιτές εκδόσεις των Mini-Vanette και Vanette με βάση τις ισχύουσες προσφορές των εταιρειών.

Ταξιδέψτε μαζί μας στο χλιδάτο Μονακό για το νέο Piaggio Porter Euro5 και μάθετε τα βασικότερα θετικά αλλά και αρνητικά στοιχεία δύο εκ των κορυφαίων Pick-Up της ελληνικής αγοράς, των ανανεωμένων Isuzu D-Max και Mitsubishi L200. Παράλληλα συγκρίνουμε και τα επιβατικά –προερχόμενα από αντίστοιχες επαγγελματικές εκδόσεις- Fiat Doblo και Nissan Evalia.

Μαζί με το τεύχος –όπως κάθε μήνα- και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και πλήρης οδηγός αγοράς καινούργιου και μεταχειρισμένου επαγγελματικού με χιλιάδες φωτο-αγγελίες.