ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ Βαρέα Επαγγελματικά
Τιμές Επαγγελματικών Μηχανή Αναζήτησης
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στον Ελαιώνα έως το 2012 τα φορτηγά

3.180 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2011)

Μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2012 επεκτείνεται η λειτουργία των σταθμών φορτηγών αυτοκινητήτων για φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων στον Ελαιώνα καθώς ακόμα υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στην ανάπλαση της περιοχής και στην υλοποίηση του αντίστοιχου κέντρου στο Θριάσιο.

PRO.autotriti Team

Σύμφωνα με έγγραφα του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων που κάνουν λόγο για ορθότερη αντιμετώπιση θεμάτων που δημιουργούνται κατά την φάση της αδειοδότησης από τις κατά τόπους υπηρεσίες των Περιφερειών, δεδομένου ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες χωροθέτησης αλλά και σε θέματα που δημιουργούνται λόγω της εφαρμογής του Καλλικράτη, αποφασίστηκε η παράταση της λειτουργίας των εμπορευματικών σταθμών αυτοκινήτων ως τις 31/12/2012 στον Ελαιώνα.
Μέχρι λοιπόν να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την υλοποίηση του Εμπορευματικού Κέντρου στο Θριάσιο, τα πρακτορεία θα παραμείνουν στον Ελαιώνα (τουλάχιστον μέχρι και το 2012), γεγονός που θα κυρωθεί και με σχετικό νόμο προσεχώς.