Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Μυστικά που δεν ξέρατε και λάθη που πιθανώς κάνατε με το ψυκτικό μηχάνημα. Οι ειδικοί συμβουλεύουν...
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μυστικά που δεν ξέρατε και λάθη που πιθανώς κάνατε με το ψυκτικό μηχάνημα. Οι ειδικοί συμβουλεύουν...

Τα Do`s & Don`ts στην αγορά ψυκτικού μηχανήματος

5.939 Επισκέψεις στο άρθρο (24/3/2022)

Ποια είναι τα συνήθη σφάλματα κατά την επιλογή ψυκτικού μηχανήματος και τι πρέπει να προσέξετε όταν μεταφέρετε ευπαθή προϊόντα; Δείτε τι λένε οι ειδικοί του χώρου και γλιτώστε χρήματα.

Αγοράζω ψυκτικό μηχάνημα: Τι προσέχω!


  Η ΗΛΕΠ Α.Ε. έχει ως αποκλειστική δραστηριότητα την ψύξη μεταφορών και τον κλιματισμό των αυτοκινήτων (κάθετη μονάδα)

  Η ΗΛΕΠ Α.Ε. έχει ως αποκλειστική δραστηριότητα την ψύξη μεταφορών και τον κλιματισμό των αυτοκινήτων (κάθετη μονάδα)

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
  Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 • Όχι σύστημα κατάψυξης για μεταφορές σε θερμοκρασίες συντήρησης
 • Δεν αγοράζουμε μηχάνημα με σύστημα Stand By για διανομές ημέρας
 • Με το Stand By ανεβάζουμε το κόστος και χάνουμε σε ωφέλιμο
 • Ανάλογα με τα προϊόντα που μεταφέρουμε, επιλέγουμε τα χαρακτηριστικά του θαλάμου

Η ΗΛΕΠ Α.Ε. (1988) έχει ως αποκλειστική δραστηριότητα την ψύξη μεταφορών και τον κλιματισμό των αυτοκινήτων (κάθετη μονάδα). Υπό τη συνεχή καθοδήγηση του ιδρυτή της και Διπλ. Μηχανολόγου Μηχανικού Θ. Ευθυμίου προχώρησε με σταθερά βήματα εξέλιξης και ανέπτυξε συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής κλιματιστικών, ψυκτικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών για ψυκτικά αυτοκινήτων παγκοσμίως.

Τα στελέχη της εταιρείας ενσωμάτωσαν την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε από τις συνεργασίες αυτές την προσάρμοσαν και την εφάρμοσαν στις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη πανελλαδικού δικτύου για την προμήθεια, εγκατάσταση και επισκευή ψυκτικών, στην άρτια τεχνική υποστήριξη και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες τα φαρμακευτικά προϊόντα είναι απαραίτητο να μεταφέρονται σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες οι οποίες πρέπει και να τεκμηριώνονται. Για αυτή την εξειδικευμένη αγορά προσφέρουν τα μηχανήματα PHARMA.Τα ψυκτικά PHARMA είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από την DENSO για φαρμακευτικά προϊόντα. Έχουν την δυνατότητα αυτόματα να επιλέγουν ψύξη ή θέρμανση του χώρου ανάλογα με τις συνθήκες περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα καταγράφουν τη θερμοκρασία του χώρου και τα δεδομένα αυτά είναι άμεσα ανακτήσιμα από τον χρήστη.

Η 30ετή πείρα τους στα ψυκτικά μηχανήματα και κλιματιστικά εγγυάται την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης με πιστοποιημένες διαδικασίες κατά ISO 9001:2015 με στόχο την διαρκή βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέροντας τις οικονομικά βέλτιστες λύσεις στις απαιτήσεις μεταφοράς και συντήρησης φαρμακευτικών ειδών.

Tα συνήθη σφάλματα κατά την επιλογή του μηχανήματος.
 • Η αγορά συστήματος κατάψυξης για μεταφορά προϊόντων σε θερμοκρασίες συντήρησης.
Η σκέψη ότι αφού είναι κατάλληλο για κατάψυξη τότε θα δουλεύει καλύτερα στην συντήρηση δεν είναι σωστή. Τα μηχανήματα κατάψυξης λειτουργούν σωστά κάτω από τους 0°C ενώ σε θερμοκρασίες πάνω από τους 0°C υπολειτουργούν και ζορίζονται. Ακριβώς όπως στο σπίτι μας αγοράζουμε ψυγείο για τα λαχανικά και όχι καταψύκτη που τον ρυθμίζουμε σε συντήρηση.
 • Αγορά μηχανήματος με σύστημα Stand By για διανομή ημέρας.
Αν δεν έχουμε ανάγκη για το σύστημα Stand By καλύτερα να μην το αγοράσουμε. Γιατί:
 • Θα χάσουμε περίπου 20 κιλά ωφέλιμο φορτίο.
 • Θα πληρώσουμε ένα σεβαστό ποσό για να το έχουμε.
 • Στον συμπιεστή του συστήματος stand by που δεν θα λειτουργεί δεν λιπαίνονται οι τσιμούχες με αποτέλεσμα να ξεραίνονται και να αποτελούν σημεία διαρροών.