Η Ford θα προσφέρει σε διάφορες αγορές της ΕΕ από τον Σεπτέμβριο τις νέες, άκρως δυναμικές εκδόσεις «MS-RT» για τα Transit Custom και Transit Connect.

To άκρως δυναμικό Transit Custom MS-RT έχει να επιδείξει πολλαπλά αεροδυναμικά βοηθήματα καθώς και διπλή απόληξη της εξάτμισης ενώ…

… με «γονίδια» από το WRC, το Transit Connect MS-RT εφοδιάζεται με τετραπλή(!) απόληξη της εξάτμισης.

«Αγωνιστικές» εκδόσεις για τα Transit Custom & Connect!

Οι νέες εκδόσεις «MS-RT» των Transit Custom & Transit Connect με τον εντονα δυναμικό χαρακτήρα, θα είναι σύντομα διαθέσιμες σε διάφορες αγορές της ΕΕ.

Η Ford Motor Europe ανακοίνωσε επίσημα δύο νέες, άκρως δυναμικές εκδόσεις για τα ελαφρά επαγγελματικά Transit Custom και Transit Connect, που φέρουν την υπογραφή της «MS-RT» και βασίζονται, ως προς την συνολική εικόνα του αμαξώματος τους, στην αγωνιστική ομάδα M-Sport Ford World Rally όπως η εταιρεία συμμετέχει με το Fiesta WRC!
Οι εν λόγω εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες σε διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στον Σεπτέμβριο και σε σχέση με τις συμβατικές διαφοροποιούνται σημαντικά σε ότι αφορά στην εξωτερική τους σχεδίαση, ειδικά στο εμπρόσθιο τμήμα όπου, συναντάμε μια πλήρως τροποποιημένη μάσκα και έναν πιο δυναμικό προφυλακτήρα που ενσωματώνει τόσο τους προβολείς ομίχλης όσο και ειδικά αεροδυναμικά βοηθήματα.
Μεγαλύτερες σε διαστάσεις είναι και οι εισαγωγές αέρα για την ψύξη του κινητήρα όπως αντίστοιχα και οι θόλοι των τροχών, οι οποίοι συνδυάζονται με νέες 18άρες αγνωιστικές ζάντες OZ Racing. Φυσικά, πολλαπλά spoilers έχουν τοποθετηθεί τόσο στις πλευρές του αμαξώματος όσο και πίσω όπου, χαρακτηριστικό στοιχείο είναι η διπλή απόληξη της εξάτμισης για τις εκδόσεις MS-RT του Transit Custom και η τετραπλή(!) για τις αντίστοιχες εκδόσεις του Transit Connect.
Στο εσωτερικό υπάρχουν εκτεταμένες επενδύσεις από δέρμα σε διάφορα σημεία ενώ στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται στοιχεία όπως το Ford SYNC 3 σύστημα πολυμέσων με δυνατότητα χειρισμού μέσω φωνητικών εντολών και έγχρωμη οθόνη αφής, το FordPass Connect που μπορεί να παράσχει τη Wi-Fi σε έως και 10 συσκευές, το δορυφορικό σύστημα πλοήγησης, η κάμερα οπισθοπορείας, οι προβολείς bi-xenon κ.α.
Τέλος, σε ότι αφορά στους κινητήρες, οι εκδόσεις Transit Custom MS-RT συνδυάζονται με τον 2,0λιτρο EcoBlue πετρελαιοκινητήρα που αποδίδει ισχύ 185 ίππων και 415 Nm ροπής ενώ αντίστοιχα, το Transit Connect MS-RT εφοδιάζεται με τον 1.500άρη EcoBlue των 120 ίππων.
Στην πρώτη περίπτωση, οι επιλογές στα κιβώτια ταχυτήτων αφορούν σε ένα χειροκίνητο έξι σχέσεων ή ένα αυτόματο (επίσης έξι σχέσεων) ενώ στη δεύτερη, το Transit Connect MS-RT προσφέρεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο οκτώ σχέσεων.
 
 

Advertisement