ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανακοινώθηκε η διαδικασία προμήθειας του ΗΑΣ για τα φορτηγά ΔΧ και τα τουριστικά ΔΧ από την ΟΦΑΕ.

Αίτηση χορήγησης ΗΑΣ για ΦΔΧ & ΤΛΔΧ

6.085 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2017)

Η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την χορήγηση του ΗΑΣ για τα ΦΔΧ και τα ΤΛΔΧ.

Προκειμένου να εφοδιαστούν με το Ηλεκτρονικά Αναγνώσιμο Σήμα (ΗΑΣ), οι κάτοχοι ΦΔΧ (Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης) και ΤΛΔΧ (Τουριστικών Λεωφορείων Δημοσίας Χρήσης), επιβάλλεται να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:
  • Αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας του οχήματος
  • Αντίγραφο ταυτότητας (για φυσικά πρόσωπα) ή αντίγραφο καταστατικού εταιρείας & αντίγραφο ταυτότητας διαχειριστή (για νομικά πρόσωπα)
  • Συμπληρωμένο το έντυπο αίτησης χορήγησης ΗΑΣ
  • Βεβαίωση από τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών, στην οποία ανήκετε, για έκδοση ΗΑΣ για κάθε ένα όχημα (ισχύει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ)
  • Για αντικατάσταση παλαιού ΗΑΣ: Υπεύθυνη Δήλωση συμπληρωμένη & επικυρωμένη από ΚΕΠ ή ΑΤ, του παλαιού ΗΑΣ.
  • Αποδεικτικό κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της ΟΦΑΕ: το ποσό των 15 ευρώ (για κάθε όχημα) + χρέωση courier (κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο της ΟΦΑΕ) για την έκδοση ΗΑΣ.
Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού: IBAN: GR90171 8370 0068 3712 4925 362
Κύριος δικαιούχος: Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ)
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αίτησης χορήγησης ΗΑΣ στην ΟΦΑΕ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 210 2019760 & 2310 521129.
Παράλληλα, για το έντυπο της Αίτησης Χορήγησης ΗΑΣ και την σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, μπορούν να επισκεφθούν τον εξής ιστότοπο.