Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ολοένα και περισσότεροι πελάτες της Scania Trucks στρέφονται στην επιλογή οχημάτων με υβριδικά συστήματα κινητήρων ή εναλλακτικούς τύπους καυσίμων.

Ακόμη πιο οικολογική η Scania

2.096 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2017)

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Scania Trucks, οι πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων που κάνουν χρήση εναλλακτικών τύπων καυσίμων ή υβριδικών συστημάτων κινητήρων, αυξήθηκε κατά 40% μέσα στο 2016.

Με βάση τα στατιστικά στοιχεία που η Scania ανακοίνωσε για το 2016, οι πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων της που εφοδιάζονται είτε με υβριδικά συστήματα κινητήρων, είτε με κινητήρες που κάνουν χρήση εναλλακτικών τύπων καυσίμου, αυξήθηκαν και 40% σε σχέση με το περασμένο έτος. Συνολικά, η Scania διέθεσε κατά τη διάρκεια του 2016 περίπου 5.000 τέτοιου είδους οχήματα.
Την ίδια στιγμή περίπου 40.000 επαγγελματίες οδηγοί από εταιρείες με οχήματα της Scania εκπαιδεύτηκαν σε πρακτικές βελτίωσης της οδήγησης τους με στόχο την μείωση της μέσης κατανάλωσης καυσίμου μέσα στο περασμένο έτος ενώ και οι συμμετοχές στο πρόγραμμα «Ecolution» ήταν αυξημένες κατά 37%.