Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πολλαπλές και σημαντικές αναβαθμίσεις ανακοίνωσε η Nissan για τα NV300 & NV400.

Αναβάθμιση για τα Nissan NV300 & NV400

5.073 Επισκέψεις στο άρθρο (5/11/2019)

Η Nissan ανακοίνωσε την αναβάθμιση –σε όλους τους τομείς- των NV300 & NV400 σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την εικόνα τους έναντι του πλήρως αναβαθμισμένου ανταγωνισμού στην Euro 6d-Temp εποχή.

Με βάση την επίσημη ανακοίνωση της Nissan Europe, τα NV300 και NV400, οι εκπρόσωποι της εταιρείας στις κατηγορίες των Μεσαίων και Μεγάλων Vans, αναβαθμίζονται σημαντικά σε όλους τους τομείς.
Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τις νέες εκδόσεις κινητήρων που πλέον καλύπτουν τις προδιαγραφές του πρωτοκόλλου Euro 6d-Temp, αναφορικά με τις εκπομπές ρύπων τους, πολλαπλές είναι οι αναβαθμίσεις στη σχεδίαση αλλά και οι βελτιώσεις στο εσωτερικό των εν λόγω οχημάτων. Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε πως πλέον θα είναι διαθέσιμες και εκδόσεις με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT: Dual Clutch Transmission) ενώ τα προηγμένα συστήματα πολυμέσων σε αμφότερα τα μοντέλα θα είναι συμβατά με Android Auto και Apple CarPlay, χωρίς να παραβλέπουμε τα πολλαπλά συστήματα ασφάλειας που εμπεριέχονται στο πακέτο «Nissan Intelligent Mobility».
 
Νέοι κινητήρες και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη
Σε ότι αφορά στα μηχανικά σύνολα του ανανεωμένου NV300, η Nissan ανακοινώνει την προσθήκη δύο νέων εκδόσεων με απόδοση 145 και 170 ίππων, που θα είναι –προαιρετικά- διαθέσιμες και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη «DCT».
Συγκεκριμένα, το Nissan NV300 θα προσφέρεται σε εκδόσεις με ισχύ 95, 120, 145 ή 170 ίππων.
Αντίστοιχα, το Nissan NV400 θα εφοδιάζεται με τον κινητήρα των 2,3λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση και του Navara, σε εκδόσεις με ισχύ 135, 150 ή 180 ίππων εκ των οποίων, οι δύο ισχυρότερες θα είναι διαθέσιμες και με αυτόματο κιβώτιο.
 
Αναβαθμισμένο εσωτερικό με βελτιωμένη άνεση και πρακτικότητα
Το εσωτερικό του NV300 έχει να επιδείξει νέες επενδύσεις στο ταμπλό, την κεντρική κονσόλα, τα καθίσματα και το εσωτερικό των θυρών, με νέες χρωματικές παραλλαγές ενώ υιοθετείται και ένα –νέας τεχνολογίας- σύστημα πολυμέσων.
Αντίστοιχα, πλήρως τροποποιημένη είναι η σχεδίαση του εσωτερικού στο NV400, με το νέο τιμόνι θα προσφέρει βελτιωμένη άνεση και εργονομία. Παράλληλα, έχουν βελτιωθεί / αυξηθεί οι αποθηκευτικοί χώροι χωρίς να παραβλέπουμε την προσθήκη ενός ιδιαίτερα πρακτικού «συρταριού» στον χώρο μπροστά από τον συνοδηγό.
Επιπρόσθετα, στον εξοπλισμό του νέου NV400 εμπεριέχονται μεταξύ άλλων στοιχεία όπως βάση για ασύρματη φόρτιση κινητών τηλεφώνων, νέο σύστημα πολυμέσων κ.ά.
 
Προηγμένα συστήματα ασφάλειας και «συνδεσιμότητας»
Σε αμφότερα τα μοντέλα, η Nissan θα προσφέρει ένα προηγμένο σύστημα πολυμέσων που είναι συμβατό με λογισμικό Android Auto και Apple CarPlay ενώ, συνδυάζεται με οθόνη αφής 7 ιντσών. ΄
Επιπρόσθετα, το NV400 θα ενσωματώνει πλέον πολλαπλά εκ των συστημάτων ασφάλειας που περιλαμβάνονται στο πακέτο «Nissan Intelligent Mobility» όπως τα Front Park Assist, Blind Spot Warning, Side Wind Assist, Lane Departure Alert, Rear Park Assist, Hill Start Assist, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες φωτός υγρασίας για τα φωτιστικά σώματα και τους υαλοκαθαριστήρες κ.ά. Την ίδια στιγμή, μέσω πρόσθετων κλειδαριών, αναβαθμίζεται η ασφάλεια του χώρου φόρτωσης.
Καταλήγοντας, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως όπως και τα υπόλοιπα ελαφρά επαγγελματικά της Nissan, έτσι και τα νέα NV300 & NV400 θα συνοδεύονται από την Πανευρωπαϊκή Εγγύηση 5 ετών.