Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

«Η Δήμητρα» Α.Ε. προσφέρει στην ελληνική αγορά τη νέα Σειρά τρακτέρ «Spire Trend» της Lamborghini.

Το Lamborghini Spire Trend εφοδιάζεται με τον 3κύλινδρο κινητήρα FARMotion σε εκδόσεις με ισχύ 65 – 97 ίππους.

Με νέο σχεδιασμό και βασικά προτερήματα της την άνεση, την εργονομία και το ευρύ περιμετρικό οπτικό πεδίο του οδηγού η νέα καμπίνα του Spire Trend.

Ανακαλύψτε το νέο Lamborghini Spire Trend

4.533 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2019)

Η νέα πρόταση της Lamborghini στην ελληνική αγορά των τρακτέρ, το αποδοτικό και αξιόπιστο «Spire Trend» είναι διαθέσιμο από την εταιρεία «Η Δήμητρα» A.E. Ανακαλύψτε το!

Η νέα Σειρά τρακτέρ «Spire Trend» της Lamborghini είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά από την εταιρεία «Η Δήμητρα» Α.Ε., περιλαμβάνοντας τα οχήματα 70, 80, 90 & 100 με απόδοση 65, 75, 88 και 97 ίππους αντίστοιχα.
¶κρως ευέλικτο, καινοτόμο σε ότι αφορά στις τεχνολογίες που ενσωματώνει, και ιδιαίτερα αξιόπιστο, το νέο Spire Trend εφοδιάζεται με τον 3κύλινδρο κινητήρα «FARMotion» (Stage III B/Tier 4i) που συνδυάζεται με μηχανική ρεβέρσα, συγχρονισμένο κιβώτιο ταχυτήτων (15 σχέσεις εμπρός + 15 πίσω) καθώς και με υδραυλικά φρένα σε όλους τους τροχούς. Παράλληλα, η μέγιστη ταχύτητα που είναι σε θέση να αναπτύξει ανέρχεται στα 40 χλμ./ώρα (30χλμ./ώρα στην έκδοση με μονό διαφορικό).
Το νέο Spire Trend της Lamborghini που προσφέρει «Η Δήμητρα» Α.Ε. έχει σχεδιαστεί ειδικά για εργασία στον αγρό, με πιο συμπαγείς διαστάσεις και χαμηλότερες εκπομπές τόσο θορύβου όσο και ρύπων, δεδομένης και της μειωμένης κατανάλωσης καυσίμου.
Με βάρος 3,2t., το Lamborghini Spire Trend έχει ανυψωτική ικανότητα 3.500 κιλών ενώ, για μέγιστη αποδοτικότητα με οποιοδήποτε παρελκόμενο, διαθέτει στην βασική του έκδοση, υδραυλική αντλία παροχής 50λτ./min και 6 παροχές οπίσθιου υδραυλικού.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η καμπίνα του Spire Trend διακρίνεται για την άνεση και το πολύ καλό επίπεδο εργονομίας ως προς τη διάταξη και χρήση των διαφόρων οργάνων χειρισμού. Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό της προσφέρει εξαιρετική περιμετρική ορατότητα και είναι εξοπλισμένη με υδραυλικό τιμόνι, ψηφιακό πίνακα οργάνων, κλιματισμό και κάθισμα με μηχανική ανάρτηση.

 
 

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις