Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανακαλύψτε τις ιδιαιτερότητες των δύο πρωτότυπων εκδόσεων του νέου X-Class Pick-Up που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής η Mercedes-Benz.

Ανακαλύψτε το νέο X Class

3.696 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2016)

Η Mercedes-Benz έχει ανακοινώσει πως μέχρι το τέλος του 2017 αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα το νέο X-Class Pick-Up της. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε αναλυτικά video για τις δύο πρωτότυπες εκδόσεις του.

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει επίσημα ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Daimler AG και επικεφαλής του κλάδου αυτοκινήτων Mercedes-Benz Cars, δρ. Dieter Zetsche, το νέο ελαφρύ ημιφορτηγό της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, με την ονομασία «X-Class», αναμένεται να λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ προς το τέλος του 2017.
Ωστόσο, στην πρόσφατη πρώτη παρουσίαση του μοντέλου, η Mercedes-Benz θέλοντας να υποδηλώσει με σαφήνεια τις εξαιρετικές δυνατότητες του νέου Pick-Up της, παρουσίασε στους εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου, δύο πρωτότυπες εκδόσεις του μοντέλου και πιο συγκεκριμένα τα «Concept stylish explorer» και «Concept powerfull adventure». Ας τα δούμε λοιπόν αναλυτικά:
To πρωτότυπο «X-Class stylish explorer»
Με το συγκεκριμένο πρωτότυπο μοντέλο, η Mercedes-Benz θέλει να καταδείξει τον… πολιτισμένο χαρακτήρα του νέου Pick-Up της και το υψηλό επίπεδο άνεσης και πολυτέλειας που θα είναι σε θέση να προσφέρει στον ιδιοκτήτη του.
Με ιδιαίτερα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμό σε όλους τους τομείς καθώς και κορυφαία ποιότητα υλικών που περιλαμβάνουν επενδύσεις από ξύλο βελανιδιάς, αλουμίνιο, χρώμιο και δέρμα, το «stylish explorer» αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια premium πρόταση στην κατηγορία των Pick-Up.
Περισσότερα για την εν λόγω πρωτότυπη έκδοση του Mercedes-Benz X-Class στο παρακάτω video:
 
Το πρωτότυπο «X-Class powerful adventurer»
 Η δεύτερη πρωτότυπη έκδοση του X-Class διακρίνεται για τον έντονο δυναμισμό της και τις εντυπωσιακές εκτός δρόμου ικανότητες της χάρη στην μεγάλη απόσταση από το έδαφος και τους μεγάλους τροχούς με τους οποίους εφοδιάζεται.
Στοιχεία όπως οι ζάντες από ανθρακονήματα, ο «εργάτης» στον εμπρός προφυλακτήρα καθώς και οι πολλαπλές επενδύσεις από ανθρακονήματα στο εσωτερικό του οχήματος, καταδεικνύουν σαφές πως το X-Class θα μπορεί να αποτελέσει τον σκληροτράχηλο… συνεργάτη ακόμη και των πιο απαιτητικών επαγγελματιών.
Περισσότερα για την εν λόγω πρωτότυπη έκδοση του Mercedes-Benz X-Class στο παρακάτω video: