Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δυναμική και καλαίσθητη η σχεδίαση του εσωτερικού της καμπίνας στο νέο Isuzu D-Max, που διακρίνεται για το ποιοτικό φινίρισμα και τις ανθεκτικές επενδύσεις σε όλες τις επιφάνειες.

Μεταξύ άλλων, στην κεντρική κονσόλα εδράζονται τα χειριστήρια για το σύστημα πολυμέσων και το A/C.

Ορισμένες μόνο από τις λύσεις που προσφέρει στους αποθηκευτικούς χώρους η Isuzu στο εσωτερικό του νέου D-Max.

To άνοιγμα των πίσω θυρών με αντίθετη φορά από τις εμπρός, αφαιρεί την… ανάγκη για μεσαία κολώνα στην καμπίνα, χωρίς ωστόσο να επηρεάζει στο ελάχιστο την δομική ακαμψία της.

Αν και μπορούν να χαρακτηριστούν «υποτυπώδεις» με την πρώτη ματιά, οι θέσει για τους πίσω επιβάτες επαρκούν για τη μεταφορά δύο ενήλικων, σε μικρής ωστόσο διάρκειας δρομολόγια.

Στιβαρή και άνετη καμπίνα για 2+2 επιβάτες

Το βασικό γνώρισμα των Extended Cab εκδόσεων του νέου D-Max εστιάζεται στην απουσία χειρολαβών για τις πίσω πλευρικές θύρες δεδομένου ότι, οι εν λόγω πόρτες ανοίγουν σε φορά αντίθετη με αυτή των εμπρός, στοιχείο που ουσιαστικά καταργεί την μεσαία κολώνα του αμαξώματος.
Αυτό με τη σειρά του διασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη άνεση στην πρόσβαση στις πίσω θέσεις που όπως είναι φυσικό, δεν προσφέρουν επίπεδο άνεσης αντίστοιχο με αυτό των διπλοκάμπινων εκδόσεων του ιαπωνικού Pick-Up.
Με την βάση τους να αναδιπλώνεται πλήρως, τα καθίσματα των πίσω θέσεων στο D-Max Extended Cab μπορούν να… εξαφανιστούν, διασφαλίζοντας επιπλέον χώρο στο εσωτερικό του οχήματος για την μεταφορά αντικειμένων μεγάλου όγκου ενώ, ειδικά –κρυφά- ντουλαπάκια έχουν προβλεφθεί στις βάσεις τους.
Από το σημείο αυτό και… προς τα εμπρός, οι εν λόγω εκδόσεις του D-Max είναι αντίστοιχες με τις διπλοκάμπινες σε ότι αφορά το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρουν στον οδηγό και τον συνοδηγό ενώ, χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε πως στον εξοπλισμό του εν λόγω Pick-Up συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων στοιχεία όπως έξι αερόσακοι, προηγμένο σύστημα πολυμέσων, κλιματισμός κ.ο.κ.
Η ευρυχωρία και οι πολλαπλοί αποθηκευτικοί χώροι είναι από τα βασικά γνωρίσματα όλων των εκδόσεων καμπίνας του νέου D-Max χωρίς να παραβλέπουμε τις νέες, ανθεκτικότερες στη σκληρή χρήση και εύκολες στον καθαρισμό, επενδύσεις σε όλες τις επιφάνειες.
Παράλληλα, παρά την απουσία της πλευρικής κολώνας, όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε, η δομική ακαμψία της καμπίνας του D-Max δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο, όπως και η ηχομόνωση της.

 

 

ΔΟΚΙΜΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Isuzu - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ