Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο επόμενο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά σας μεταφέρουμε πίσω από το τιμόνι του νέου Ford Ranger (έκδοση Double Cab 2,2 160hp 4x4 Limited).

Στο τιμόνι του νέου Ranger!

8.545 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2016)

Στις σελίδες του νέου Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί σύντομα, σας μεταφέρουμε πίσω από το τιμόνι του νέου Ford Ranger Double Cab, ενός εκ των κορυφαίων Pick-Up αυτήν τη στιγμή!

Η νέα γενιά του Ford Ranger έχει ξεκινήσει ήδη την εμπορική της πορεία και στην ελληνική αγορά, εμφανώς αναβαθμισμένη σε σχέση με τον προκάτοχο της, τόσο σε θέματα σχεδίασης και τεχνολογίας όσο και σε ότι αφορά στην οδική της συμπεριφορά αλλά και τις μεταφορικές της δυνατότητες.
Διαθέσιμο με πετρελαιοκινητήρες 2,2 ή 3,2λτ. που αποδίδουν ισχύ από 130 – 200 ίππους (μέση κατανάλωση από 6,5λτ./100χλμ.) σε τρεις τύπους αμαξώματος (Regular Cab, RAP Cab & Double Cab), το νέο Ranger διακρίνεται για τις εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες που προσφέρει στον ιδιοκτήτη του χάρη στον χώρο φόρτωσης με μήκος από 1.559 – 2.317 χλστ., πλάτος 1.560 χλστ. και ύψος 511 χλστ. όπου, μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία με βάρος άνω των 1.100 κιλών σε όλες ανεξαιρέτως τις εκδόσεις του οχήματος!
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Ford Ranger μπορείτε να βρείτε στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί σύντομα…