Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

δοκιμη

Οδηγούμε το νέο Mercedes-Benz Citan Van στην έκδοση Urban 110 CDI Long.

Οδηγούμε το νέο Mercedes-Benz Citan Van

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022

Μετά την καθολική αναβάθμιση που έχει δεχθεί σε όλους τους τομείς, η νέα γενιά του Citan μπορεί να υπερηφανεύεται πως πλέον συγκαταλέγεται στους κορυφαίους εκπροσώπους της κατηγορίας των Vanettes, καθώς εκτός των άλλων διατηρεί και τον τίτλο του «International Van of the Year» για το 2022.

Ο κινητήρας των 2,3 λίτρων του νέου Iveco Daily υπόσχεται έως και 6% χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου, ενώ το νέο 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο επέτρεψε την αύξηση της ροπής έως και κατά 15%.

Στο τιμόνι του νέου Iveco Daily Van MY22

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022

Με εντελώς νέα σχεδίαση (μέσα – έξω), αναβαθμισμένους κινητήρες με αυξημένη ροπή και μειωμένη κατανάλωση, ωφέλιμο όγκο έως και 19,6 κ.μ. στις εκδόσεις Van και κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά παντού, το νέο Iveco Daily ήρθε στην Ελλάδα και σπεύσαμε να το οδηγήσουμε.

Πληρέστερο και πιο ώριμο από ποτέ

Πληρέστερο και πιο ώριμο από ποτέ

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019

Οδηγούμε την κορυφαία –εξοπλιστική- έκδοση «Arena» του Isuzu D-Max και σας αποκαλύπτουμε τις αρκετές επεμβάσεις ουσίας που έχει δεχθεί, προκειμένου να αναβαθμιστεί περαιτέρω η εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας του ιαπωνικού Pick-Up.

Η γκάμα της Nissan ολοκληρώνεται

Η γκάμα της Nissan ολοκληρώνεται

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Το νέο NV300 που επίσης είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε στο Μαρόκο, αποτελεί τον αντικαταστάτη του Primastar και ουσιαστικά ολοκληρώνει την γκάμα της Nissan στα ελαφρά επαγγελματικά με ένα μοντέλο που θα προσφέρεται σε πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος και κινητήρων.

Αλλαγή δεδομένων

Αλλαγή δεδομένων

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του νέου Pick-Up της Fiat Professional, καθίσταται σαφές πως το Fullback έρχεται να προσθέσει το… κερασάκι στην τούρτα για την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, σε ότι αφορά στις πληρέστατες προτάσεις τις σε όλες τις υπο – κατηγορίες ελαφρών

H αποθέωση του «downsizing»

H αποθέωση του «downsizing»

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Για τις εταιρείες και τους επαγγελματίες που επιθυμούν να μειώσουν στο… ελάχιστο το κόστος των μεταφορικών τους δραστηριοτήτων, η Piaggio προσφέρει πλέον και στην ελληνική αγορά το –πλήρως ανανεωμένο- Porter σε εκδόσεις με μεικτό βάρος από 1.500 – 2.200 κιλά, με έναν εντελώς νέο κινητήρα Euro6 που μ

Τα εργαλεία  κάνουν τον μάστορα!

Τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα!

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Η νέα γενιά του Fiat Doblo Cargo που είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε πρώτοι επί ελληνικού εδάφους, αποδεικνύει εκ νέου πως η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία ξέρει να κατασκευάζει άρτια ποιοτικά και πλήρως αποδοτικά… εργαλεία δουλειάς για τον σύγχρονο επαγγελματία.

Το σύγχρονο εργαλείο πόλης

Το σύγχρονο εργαλείο πόλης

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

Η νέα πρόταση της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών, το load up!, ήρθε και στην ελληνική αγορά για να προσφέρει εντυπωσιακή ευελιξία, περιορισμένο κόστος χρήσης και εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες στον σύγχρονο επαγγελματία.