Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η προέκταση της πέμπτης θύρας επεκτείνει περαιτέρω τον –μήκους 1.795 χλστ.- χώρο φόρτωσης των εκδόσεων Extended του νέου Isuzu D-Max.

Πέραν των ανθεκτικών επενδύσεων από ειδικό πολυμερές στο δάπεδο και τα πλευρικά τοιχώματα του χώρου φόρτωσης, έχουν προβλεφθεί και έως 10 ειδικοί κρίκοι πρόσδεσης πάσης φύσεως φορτίων.

Ωφέλιμο μήκος καρότσας της τάξης των 1.795 χλστ.

Οι εκδόσεις Extended Cab του νέου Isuzu D-Max προσφέρουν χώρο φόρτωσης με μήκος 1.795 χλστ., δηλαδή κατά 243 χλστ. μακρύτερο από τις εκδόσεις Double Cab (1.552 χλστ.) και κατά 510 χλστ. πιο κοντό από τις εκδόσεις Single Cab (2.305 χλστ.).
Όλα αυτά φυσικά αν παραβλέψουμε την δυνατότητα διατήρησης της πίσω πόρτας σε οριζόντια θέση, προκειμένου να επεκταθεί περαιτέρω το ωφέλιμο μήκος της καρότσας, όταν αυτό απαιτείται.
Την ίδια στιγμή το μέγιστο ωφέλιμο πλάτος της καρότσας ανέρχεται στα 1.530 χλστ. και το ύψος των πλευρικών τοιχωμάτων στα 465 χλστ. αντίστοιχα.
Πέραν όλων των παραπάνω, ο ιδιοκτήτης του νέου D-Max θα εκτιμήσει το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης του οχήματος του, τις επενδύσεις από ανθεκτικό πλαστικό εντός της καρότσας και τους 10 συνολικά ειδικούς κρίκους στερέωσης του φορτίου στα πλευρικά τοιχώματα της.
Παράλληλα, με το μεικτό βάρος του οχήματος να μην υπερβαίνει τους 3,0t., το νέο Isuzu D-Max Extended είναι σε θέση να υποστηρίξει ωφέλιμο φορτίο με βάρος από 1.115 – 1.265 κιλά (αναλόγως της έκδοσης) ή να έλξει φορτία με βάρος έως 3,5t. αντίστοιχα.

 

 

ΔΟΚΙΜΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Isuzu - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ