Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Αυτή είναι η πίσω όψη του νέας γενιάς VW Amarok, το οποίο σύντομα θα αποκαλυφθεί πλήρως.

Αυτή είναι η πίσω όψη του νέας γενιάς VW Amarok, το οποίο σύντομα θα αποκαλυφθεί πλήρως.

Από την πίσω πόρτα του νέου VW Amarok

5.520 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2022)

Συνεχίζεται η τμηματική αποκάλυψη του 2ης γενιάς Amarok, με τη Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα να μας δίνει μια πρώτη εικόνα από την πίσω όψη του Pick-Up, το οποίο αναμένεται στη χώρα μας στο 1ο 6μηνο του 2023.

Λίγο ακόμα «μέταλλο» από το νέο VW Amarok!

  • Για 1η φορά η πίσω όψη του Pick-Up
  • Με ωφέλιμο έως 1,2 τόνους & V6 κινητήρα
  • LED ή LED matrix προβολείς
  • Στη χώρα μας στο 1ο 6μηνο του 2023
 
Όσο πλησιάζει η παρουσίαση του νέου Amarok, πληθαίνουν οι προωθητικές κινήσεις της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, μέσω των οποίων μας αποκαλύπτεται τμηματικά το νέας γενιάς pick-up, το οποίο θα ξεκινήσει να λανσάρεται εμπορικά από τα τέλη του έτους, με το ντεμπούτο στη χώρα μας να προγραμματίζεται για το 1ο 6μηνο του 2022.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η καρότσα για ωφέλιμο έως 1,2 τόνους

Αυτή τη φορά σειρά έχει η πίσω όψη του επερχόμενου Amarok, με τους ανθρώπους της Volkswagen να μοιράζονται μαζί μας μια teaser εικόνα της πίσω πόρτας του Pick-Up, το πλάτος της οποίας καταλαμβάνει το όνομα του μοντέλου, το οποίο σε κάποιες εκδόσεις θα αναγράφεται και στο εμπρόσθιο μέρος του οχήματος.
 
Και μια που η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από την καρότσα του νέου Amarok, η γερμανική εταιρεία αναφέρει πως ανάλογα με την έκδοση, το ωφέλιμο φορτίο μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 1,2 τόνους, ενώ η μέγιστη ελκτική ικανότητα ορίζεται στους 3,5 τόνους.

Το Amarok μας δίνει τα φώτα του

Επιπλέον, βλέπουμε το σχήματα των οπίσθιων φωτιστικών σωμάτων, τα οποία φυσικά είναι τεχνολογίας LED. Υπενθυμίζεται, πως σε μία ακόμα πρόσφατη προωθητική κίνηση, η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα μας είχε μιλήσει για τα «IQ.Light» εμπρόσθια φώτα, τα οποία στις βασικές εκδόσεις θα είναι LED, ενώ στις ανώτερες θα συναντάμε προβολείς LED matrix.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »