Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πρωτότυπο Pick-Up της Hyundai αναμένεται –κατά πάσα πιθανότητα- να λανσαριστεί στις ΗΠΑ μέσα στο 2020 και θα βασίζεται στο νέο Tucson.

Από το 2020 το Hyundai Pick Up

3.722 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2018)

Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες στο διαδίκτυο αναφέρουν πως, το μελλοντικό Pick-Up της Hyundai αναμένεται –εκτός απροόπτου- να λανσαριστεί στις ΗΠΑ (τουλάχιστον) μέσα στο 2020.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν, το ενδεχόμενο εξέλιξης ενός Pick-Up μοντέλου από την Hyundai είναι κάτι παραπάνω από πιθανό παρά το γεγονός ότι, το πρώτο πρωτότυπο με την ονομασία «Santa Cruz» είχε παρουσιαστεί το 2015.
Η ιδέα στα κεντρικά της κορεατικής εταιρείας φάνηκε να ωριμάζει κάποια στιγμή μέσα στο 2017, όταν και οι σχετικές μαρτυρίες υψηλόβαθμων στελεχών της Hyundai αποκάλυψαν πως το εν λόγω μοντέλο θα αρχίσει να παράγεται τελικά από το 2021 ωστόσο, οι πιο πρόσφατες πληροφορίες, δια στόματος του Chief Operating Officer της Hyundai Motor America, κ. Brian Smith, αναφέρουν πως το λανσάρισμα του εν λόγω μοντέλου στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, θα πρέπει να τοποθετείται χρονικά μέσα στο 2020.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μάλλον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι πως, το ελαφρύ ημιφορτηγό της Hyundai θα βασίζεται στη πλατφόρμα της νέας γενιάς του Tucson.