Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με κομψή σχεδίαση και εξαιρετική εργονομία, το εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών διακρίνεται για τους μεγάλους χώρους και τον πληρέστατο εξοπλισμό, ακόμη και στις βασικές εκδόσεις.

    … και όμως, είναι ένα Van!

    6.422 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2018)

    Η αίσθηση που αποκομίζει κανείς πίσω από το τιμόνι του νέου Jumpy είναι εφάμιλλη με αυτήν των επιβατικών εκπροσώπων της εταιρείας καθώς, η ποιότητα των υλικών, η εξαιρετική σχεδίαση αλλά και ο πλούσιος εξοπλισμός θα καλύψουν απόλυτα και τους πιο απαιτητικούς.
    Το μεγάλο ωφέλιμο εσωτερικό πλάτος και ύψος της καμπίνας των επιβατών σε συνδυασμό με τα αναπαυτικά καθίσματα, θα διατηρήσουν άνετους τους επιβαίνοντες ενώ σχεδιαστικά, οι λιτές γραμμές ενισχύουν την αίσθηση ευρυχωρίας εντός της καμπίνας. Το ταμπλό είναι ελαφρώς ανυψωμένο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά και σε συνδυασμό με την πολύ καλή θέση οδήγησης, δημιουργούν ένα εργονομικά άρτιο αποτέλεσμα για τον οδηγό.
    Στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του νέου Jumpy περιλαμβάνονται στοιχεία όπως δύο μετωπικοί αερόσακοι, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και ηλεκτρικά παράθυρα ενώ δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το ηχοσύστημα με σύνδεση USB & Bluetooth αλλά και τον κλιματισμό.
    Ωστόσο, εφόσον ο ιδιοκτήτης του το επιθυμεί, στον προαιρετικό εξοπλισμό του μοντέλου είναι διαθέσιμα στοιχεία όπως ειδικό σύστημα multimedia με οθόνη αφής 7 ιντσών, Wi-Fi και σύστημα πλοήγησης, αυτόματος κλιματισμός, αισθητήρες υποβοήθησης της στάθμευσης κ.ο.κ.
     

    ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)