Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Άρτιος επαγγελματίας

6.404 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2018)

Η νέα γενιά του Citroen Jumpy «πιάνει τον παλμό» του σύγχρονου επαγγελματία με τις πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος, τις μεγάλες μεταφορικές της δυνατότητες και γιατί όχι, την ελκυστική σχεδίαση της.

Α πό το 1995 όταν και παρουσιάστηκε η πρώτη του γενιά, το Citroen Jumpy έχει να επιδείξει περισσότερες από 600.000 πωλήσεις οχημάτων.
Στην ελληνική αγορά, το νέο Jumpy προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος, με την κοντύτερη (μήκους 4,60μ.) να προσφέρει εξαιρετική ευελιξία κατά την κίνηση ενώ, η διατήρηση σε όλες τις εκδόσεις του συνολικού ύψους κάτω από τα 1,94μ., ευνοεί την είσοδο σε πάσης φύσεως υπόγειους χώρους στάθμευσης.
Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, είχαμε στη διάθεση μας τo μεσαίo «Μ» αμάξώμα με μεταξόνιο 3.275 χλστ. και συνολικό μήκος 4.959 μ., η οποία ωστόσο είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο 5,3κ.μ. και μήκος έως 2.512 χλστ. ενώ, στην περίπτωση που το όχημα εξοπλίζεται με το προαιρετικό σύστημα «Moduwork», οι παραπάνω διαστάσεις αυξάνονται στα 5,8 κ.μ. και 3.674 χλστ. αντίστοιχα.
Πέραν όμως των ανανεωμένων διαστάσεων του, το νέο Jumpy έχει δεχθεί πολλαπλές επεμβάσεις και σε ότι αφορά στη δομή του πλαισίου και των επιμέρους μηχανικών τμημάτων του, όπως π.χ. η ανάρτηση του πίσω άξονα, προκειμένου να καταστεί πιο άκαμπτο – στιβαρό και να διασφαλιστεί η βέλτιστη χωροταξική διαρρύθμιση του εσωτερικού (αύξηση της απόστασης μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών).
Την ίδια στιγμή, σημαντικά βελτιωμένη είναι και η οδική συμπεριφορά του οχήματος, χάρη στο σαφές και γρήγορο σύστημα διεύθυνσης, τα αποδοτικά φρένα αλλά και τους εξαιρετικούς –νέας τεχνολογίας- «BlueHDi» πετρελαιοκινητήρων των 1,6λτ. και 2,0λτ. με τους οποίους προσφέρεται.
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)