Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στον Απρίλιο του 2019 αναμένεται να ξεκινήσουν και επίσημα οι πωλήσεις του νέου Pick-Up που θα λανσάρει η Jeep, βασισμένο στο νέο Wrangler.

Αρχές του 2019 το νέο Jeep Pick Up

4.069 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2018)

Όπως έχουμε ανακοινώσει και στο παρελθόν, η Jeep αναμένεται να αρχίσει την παραγωγή ενός νέου μοντέλου Pick-Up που θα βασίζεται στο Wrangler, μέσα στο 4ο 3μηνο του 2018.
Ωστόσο, οι πιο πρόσφατες πληροφορίες από το διαδίκτυο είναι ακόμη πιο συγκεκριμένες καθώς, αναφέρουν πως η έναρξη των πωλήσεων του νέου Jeep Pick-Up θα ξεκινήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα στον Απρίλιο του 2019.
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο επικεφαλής ο Ομίλου Fiat – Chrylser, κ. S. Marchionne, φέρεται να έχει θέσει ως στόχο πωλήσεων για το νέο Pick-Up της εταιρείας, τα 100.000 οχήματα για τις αγορές της ΕΕ και των ΗΠΑ, γεγονός που καθιστά σαφές πως το νέο ελαφρύ ημιφορτηγό της Jeep, αναμένεται να είναι ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για τον Όμιλο.
Χωρίς να μπορούμε να προεξοφλήσουμε τίποτε ακόμη, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες που αφορούν στους κινητήρες του νέου Pick-Up, κάνουν λόγο για την ύπαρξη επιλογών όπως ένας 2,0λιτρος κινητήρας 268 ίππων, ένας V6 κινητήρας Pentastar 3,6λτ. με ισχύ 285 ίππων καθώς και ένας –επίσης V6- κινητήρας EcoDieser 3,0λτ.