Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ασύρματο διαγνωστικό αυτοκινήτου AD900BT από την TOPDON

Ασύρματο διαγνωστικό αυτοκινήτου AD900BT από την TOPDON

6.718 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2024)

- Με 28+ Ειδικές Λειτουργίες
- Κωδικοποίηση ECU
- Για 130+ μάρκες αυτοκινήτου
- Με αμφίδρομο έλεγχο

TOPDON AD900BT

Ψάχνετε ένα ισχυρό και φιλικό προς το χρήστη εργαλείο για το συνεργείο σας; Το διαγνωστικό εργαλείο AD900BT είναι η επιλογή σας, προσφέροντας επαγγελματικά διαγνωστικά, πλήρεις σαρώσεις συστήματος και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε οχήματος. Συνδυάζει απρόσκοπτα τεχνολογία αιχμής με απαράμιλλη ευκολία, επιτρέποντας μέγιστη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα στις επισκευές οχημάτων.

28 + Ειδικές Λειτουργίες

Αναρωτιέστε για την κατάσταση ενός αυτοκινήτου; Ο εντοπισμός προβλημάτων στα περίπλοκα συστήματά του είναι μια δύσκολη δουλειά. Αλλά μην ανησυχείτε, με τον σαρωτή AD900BT, μπορείτε να σαρώσετε αβίαστα κάθε σύστημα - κινητήρα, κιβώτιο ταχυτήτων, αερόσακους, ABS, ESP, TPMS και πολλά άλλα - με έναν πλήρη έλεγχο συστήματος επιπέδου OE που είναι τόσο εύκολος όσο και αποτελεσματικός. Με 28 προηγμένες λειτουργίες σέρβις στη διάθεσή σας, να είστε σίγουροι ότι είστε εξοπλισμένοι για να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας. Χρησιμοποιήστε λειτουργίες όπως επαναφορά λαδιού, επαναφορά SAS, επαναφορά φρένων, εξαέρωση ABS και DPF.

Κωδικοποίηση ECU

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό - το ArtiDiag900 BT υπερβαίνει τα βασικά διαγνωστικά. Το ArtiDiag900 BT είναι εξοπλισμένο με προηγμένη λειτουργία κωδικοποίησης ECU, επιτρέποντάς σας να ξεκλειδώνετε κρυφές λειτουργίες και να απενεργοποιείτε περιττές λειτουργίες. Από την ενεργοποίηση του ξεκλειδώματος μίας μόνο πόρτας έως τις ενδείξεις ποσότητας καυσίμου και την αυτόματη διακοπή λειτουργίας του κινητήρα, αυτό το εργαλείο παρέχει άπειρες δυνατότητες για την προσαρμογή της οδηγικής σας εμπειρίας. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για την κωδικοποίηση μιας νέας ECU μετά την αντικατάσταση μιας παλιάς, όπως μια μονάδα φώτων ή μια μονάδα ABS.

Αμφίδρομος Έλεγχος

Προβλήματα με την εκκίνηση του κινητήρα; Παραλείψτε τις εικασίες, ξεκινήστε στέλνοντας την εντολή στα μπεκ για να δείτε τι συμβαίνει. Με τον αμφίδρομο έλεγχο, το ArtiDiag900 BT επιτρέπει μεμονωμένες δοκιμές σε μεμονωμένα συστήματα, βοηθώντας στον γρήγορο και αποτελεσματικό εντοπισμό και την επίλυση προβλημάτων. Από τα φώτα, τις κλειδαριές των θυρών, τα παράθυρα, υαλοκαθαριστήρες, EVAP και ακόμα περισσότερα, αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο για απόλυτη διασφάλιση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Ασύρματο!

Ποτέ ξανά ένας τεχνικός δεν θα κολλήσει στη θέση του οδηγού για να διατηρήσει τον σαρωτή συνδεδεμένο με το όχημα μέσω καλωδίου OBD2. Το AD900BT διαθέτει Bluetooth VCI, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν διάγνωση από οποιαδήποτε επιθυμητή θέση εντός της εντυπωσιακής εμβέλειας του Bluetooth των 10 μέτρων. Εκτελείτε δοκιμές και αναρωτιέστε αν τα πίσω φώτα λειτουργούν; Πλησιάστε, ακόμα πιο κοντά, σταθείτε δίπλα στο πίσω μέρος με το AD900BT στο χέρι σας.  Χωρίς καλώδια για πλήρη κινητικότητα.

Ταχύτητα & Απόδοση

Η ταχύτητα συναντά την αποδοτικότητα με την αναβαθμισμένη CPU 4 πυρήνων 1,8Ghz του ArtiDiag900 BT. Απολαύστε ένα πιο ομαλό περιβάλλον εργασίας χρήστη και εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας - έως και 11 ώρες με την οθόνη ανοιχτή, χάρη στην μπαταρία 6300mAh.

Σχεδιασμένο με ολοκληρωμένες λειτουργίες, όπως AutoVIN, FCA Gateway Access και γραφικές οθόνες δεδομένων, το ArtiDiag900 BT είναι μια αξιόπιστη και βολική λύση για ερασιτέχνες, επαγγελματίες μηχανικούς και καταστήματα αυτοκινήτων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.topdon.com/products/ArtiDiag900-BT