Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Ford αποφάσισε την αύξηση της παραγωγής του νέου Ranger προκειμένου να ανταποκριθεί στην εντυπωσιακή αύξηση των πωλήσεων του –και- στις διάφορες αγορές της ΕΕ.

Αύξηση παραγωγής για το Ford Ranger

5.030 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2019)

Με τις πωλήσεις του μέσα στο 2019 και ειδικά κατά το 2ο 3μηνο του έτους να αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία του, η Ford αποφάσισε να αυξήσει την παραγωγή του Ranger.

Με μερίδιο αγοράς της τάξης του 30,4% μέσα στο 1ο 5μηνο του 2019, το Ford Ranger αποτελεί μακράν το πιο εμπορικό Pick-Up σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για μια ακόμη χρονιά ενώ, είναι και οι πωλήσεις του είναι υψηλότερες στην ιστορία του μοντέλου από το 1999 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε!
Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως, με βάση τα στοιχεία που ανακοινώνει η εταιρεία, οι 13.000 πωλήσεις κατά τη διάρκεια του 2ου 3μήνου του τρέχοντος έτους, είναι αυξημένες κατά 8,2% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018.
Με βάση όλα τα παραπάνω, μάλλον επιβεβλημένη ήταν η απόφαση της Ford να προσθέσει μια επιπλέον (τρίτη) βάρδια στην γραμμή παραγωγής του Silverton (Ν. Αφρική), όπου το νέο Ranger και οι εκδόσεις Raptor κατασκευάζονται, προκειμένου να καταστεί δυνατή η ανταπόκριση στην ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση για το εξαιρετικά επιτυχημένο ελαφρύ ημιφορτηγό της εταιρείας…