Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Skytrack GPRS: Η Έξυπνη Λύση για τη Διαχείριση και Αυτοματοποίηση της Δρομολόγησης Οχημάτων

Skytrack GPRS: Η Έξυπνη Λύση για τη Διαχείριση και Αυτοματοποίηση της Δρομολόγησης Οχημάτων

Αυτοματοποίηση δρομολόγησης οχημάτων από την Skytrack

181.765 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2023)

Η Skytrack προσφέρει αυτοματοποιημένες λύσεις διαχείρισης στόλου οχημάτων μέσω της πλατφόρμας GPRS. Με λειτουργίες όπως η αυτόματη δρομολόγηση, η φόρτωση και η προκοστολόγηση, οι επιχειρήσεις βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους και μειώνουν το κόστος λειτουργίας.

Αυτοματοποίηση της δρομολόγησης μέσω της πλατφόρμας της Skytrack

H Skytrack έχοντας αναπτύξει το δικό της λογισμικό για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Στόλου Οχημάτων, προσφέρει λύσεις διαχείρισης, εξατομικευμένες στις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης. 
Αντιλαμβανόμενη της ανάγκες της αγοράς, η Ελληνική εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη, δημιούργησε την λειτουργία αυτοματοποίησης της διαδικασίας δρομολόγησης οχημάτων μέσω της πλατφόρμας της GPRS.GR.

Δρομολόγηση, Φόρτωση, Προκοστολόγηση γίνονται πλέον αυτόματα μέσω της πλατφόρμας.
Πρώτα, γίνεται η παραγγελία στο κατάστημα, στη συνέχεια πραγματοποιείται η εκκίνηση της διαδικασίας δρομολόγησης, η φόρτωση και ανάθεση δρομολογίου (σε οδηγό και όχημα), η εκτέλεση του δρομολογίου, η παράδοση και η αποσφράγιση και τέλος η καταγραφή των γεγονότων και η δημιουργία αναφορών.
Με τις άμεσες ειδοποιήσεις που προσφέρει η πλατφόρμα της Skytrack, ο manager του στόλου είναι πάντα ενήμερος για την κατάσταση των οχημάτων και την διεξαγωγή των δρομολογίων ενώ με τις αυτοματοποιημένες αναφορές από την πλατφόρμα, έχει πλήρη εικόνα για την απόσβεση, την εκπλήρωση στόχων, τα έξοδα του δρομολογίου, το κόστους συντήρησης και τα πάγια έξοδα.

Αναλυτικότερα το GPRS προσφέρει τα εξής:
    • Αυτόματη δρομολόγηση και προκοστολόγηση
    • Απόσταση από τον στόχο και εκτιμώμενος χρόνος ταξιδιού
    • Εκτίμηση κόστους εργασίας/ προ κοστολόγηση δρομολογίου
    • Δυνατότητα εκχώρησης εργασιών σε πραγματικό χρόνο
    • Αποστολή λεπτομερών οδηγιών στους οδηγούς
 
Το GPRS της Skytrack αποτελεί το απόλυτο εργαλείο διαχείρισης στα χέρια των επιχειρήσεων για την βελτίωση των υπηρεσιών τους και την μείωση του κόστους λειτουργίας τους!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Skytrack μπορείτε να καλέσετε στο 210 2202603 και 2310 365067.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »