Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

BEAT: Μετακίνηση εργαζομένων μέσω Taxi

3.240 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2020)

Μέσω της νέας υπηρεσίας «Beat to Work» προσφέρεται σε κάθε επιχείρηση η δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης των εργαζομένων της μέσω συνεργαζόμενων οχημάτων Taxi.

Μέσω της νέας υπηρεσίας «Beat to Work» που η εταιρεία «BEAT» παρουσίασε, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να δηλώνει το ποσό που επιθυμεί να καλύψει για διαδρομές των εργαζομένων της με συνεργαζόμενα οχήματα Taxi.
Με αυτόν τον τρόπο, η κάθε επιχείρηση θα μπορεί να γνωρίζει από την πρώτη στιγμή το ποσό που θα διαθέσει συνολικά, για όλους τους εργαζόμενους που θα δηλώσει πως θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Με βάση το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε εργαζόμενο, αυτός θα μπορεί να αξιοποιήσει το ποσό που του αναλογεί για να καλέσει κάποιο Taxi μέσω της εφαρμογής Beat.
Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της Beat, με αυτόν τον τρόπο η επιχείρηση δίνει κίνητρο στους εργαζόμενους της για μια ομαλή επαναφορά στο χώρο εργασίας, ενώ παράλληλα αυξάνει και την ασφάλεια και το ηθικό τους.
Το πρόγραμμα «Beat to Work» απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, όσο μικρές ή μεγάλες και αν είναι, αρκεί η μηνιαία επένδυση σε διαδρομές να είναι ίση ή μεγαλύτερη των 300 ευρώ. Παράλληλα, η υπηρεσία είναι δωρεάν και η κάθε επιχείρηση επιβαρύνεται μόνο με την αξία των διαδρομών που προαγοράζει, χωρίς συνδρομή, χωρίς επιπλέον χρεώσεις και χωρίς καμία δέσμευση.
Για περισσότερες πληροφορίες για την εν λόγω υπηρεσία που προς το παρόν είναι διαθέσιμη στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο beattowork@thebeat.co.