Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Βρείτε άμεσα τα ελαστικά που σας ενδιαφέρουν

3.151 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2015)

Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας Delticom AG, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούν άμεσα 100 διαφορετικούς τύπους και πάνω από 25.000 μοντέλα ελαστικών για όλους τους τύπους οχημάτων.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.elatika-online.gr, διατίθενται 100 διαφορετικοί τύποι και πάνω από 25.000 μοντέλα ελαστικά για όλους τους τύπους οχημάτων όπως αυτοκίνητα (θερινά – χειμερινά ελαστικά όλων των τύπων), φορτηγά, μοτοσικλέτες, οχήματα με σύστημα ηλεκτρικής έλξης, off-road, ελαστικά για αγώνες ταχύτητες, ελαστικά για οχήματα αντίκες καθώς και με σύστημα run-flat.

O ενδιαφερόμενος μπορεί να ανά πάσα στιγμή να συγκρίνει και να επιλέξει τα ελαστικά που τον ενδιαφέρουν ενώ η εταιρεία αναλαμβάνει την αποστολή τους στην διεύθυνση του ή σε ένα από τα 230 συνεργάσιμα συνεργεία της, τα οποία με τη σειρά τους αποστέλλουν τα προϊόντα στον πελάτη ή τα εγκαθιστούν στο όχημα του. Φυσικά, η εταιρεία είναι σε θέση να εξυπηρετήσει άμεσα και τις ανάγκες πελατών χονδρικής.

Σε ότι αφορά στην ελληνική αγορά, η εταιρεία έχει καταφέρει να προσφέρει μειωμένες τιμές ελαστικών κατά 20% - 25% σε σχέση με τα κατά τόπους καταστήματα. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα (εξαιρούνται τα νησιά) ενώ οι τιμές εγκατάστασης, ανάλογα με την περιοχή ξεκινούν από τα 7 ευρώ ανά ελαστικό.