ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ Βαρέα Επαγγελματικά
Τιμές Επαγγελματικών Μηχανή Αναζήτησης
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Cenntro: με Επιδότηση 6.000 ευρώ και 8ετή Εγγύηση μπαταρίας!

39.708 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2024)
Η Cenntro σε αυτό το άρθρο της, παρουσιάζει-μιλά για τις προτάσεις της.

Η Cenntro σε αυτό το άρθρο της, παρουσιάζει-μιλά για τις προτάσεις της.

- Νέα ηλεκτρικά επαγγελματικά για όλες τις χρήσεις, εντός ή εκτός πόλης
- Διαθέσιμα άμεσα με επιδότηση 6 χιλ. ευρώ ακόμη & με leasing
- To Logistar 200 προσφέρεται & με ψυκτικό θάλαμο 7 κυβικών μέτρων
- Τα ηλεκτρικά της Cenntro έχουν Εγγύηση 8 ετών για τη μπαταρία τους

PRO.autotriti Team

Νέα ηλεκτρικά επαγγελματικά για μέσα ή έξω από την πόλη

Η Neotec Energy, μέλος του Ομίλου εταιρειών Σπυρίδη, με μακρόχρονη εξειδίκευση στην παροχή λύσεων & υπηρεσιών για ένα καθαρό & βιώσιμο περιβάλλον, διαθέτει στην ελληνική αγορά τα ηλεκτροκίνητα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της Cenntro.
 
Με δεδομένο ότι η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση είναι μια επιβεβλημένη –στρατηγικά- επιλογή για κάθε σύγχρονο επαγγελματία που ασχολείται με τις διανομές προϊόντων εντός (ή εκτός) της πόλης, η Cenntro είναι σε θέση να προσφέρει μια πληρέστατη γκάμα οχημάτων που καλύπτουν κάθε ανάγκη σε κλάδους όπως οι ταχυμεταφορές (courier) και ουσιαστικά σε όλες τις «last mile deliveries».
 
Με βασικό γνώρισμα τους το περιορισμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας (TCO: Total Cost of Ownership) χάρη στις ανταγωνιστικές τιμές, τον πληρέστατο βασικό εξοπλισμό (με σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά όπως η οθόνη υψηλής ανάλυσης, η κάμερα οπισθοπορείας κ.ά.) και τις μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες, τα ελαφρά επαγγελματικά της Cenntro είναι άμεσα διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία ετοιμοπαράδοτων εκδόσεων.
 
Παράλληλα, εκτός των –υψηλών προδιαγραφών- και άμεσων υπηρεσιών στον κλάδο του after-sales, προσφέρεται Εγγύηση 6 ετών για το Avantier & 8 ετών για τα Logistar 200/260, σε ότι αφορά στην μπαταρία.
 

Ετοιμοπαράδοτα με επιδότηση ως 6 χιλ. ευρώ ακόμη & με leasing

Οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες κάποιου εκ των ηλεκτρικών επαγγελματικών της Cenntro, μπορούν να επωφεληθούν από τις ευέλικτες επιλογές απόκτησης τους, τόσο μέσω χρηματοδότησης όσο και μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing).
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες εδώ
 

To Cenntro Logistar 200 προσφέρεται & με ψυκτικό θάλαμο 7 κυβικών μέτρων

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες διασκευές του Cenntro Logistar 200, είναι αυτή σε ψυγείο που το καθιστά μια εξαιρετική λύση για τη μεταφορά προϊόντων υγειονομικού ενδιαφέροντος, φαρμάκων κ.ά.
 
Με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας & συνδεσιμότητας για τον οδηγό, το Logistar 200 έχει μήκος αμαξώματος στα 4,8m και πλάτος 1,6m διασφαλίζοντας επαρκή χώρο επί του πλαισίου του για την έδραση θαλάμου (κόφας) με διαστάσεις 2,6m x 1,61m x 1,6m (ΜxΠxΥ) και ωφέλιμο όγκο 6,9κ.μ., μια εξαιρετική επίδοση για τα δεδομένα της κατηγορίας, όπως αντίστοιχα και το ωφέλιμο φορτίο των 1.045kg.
 
Παράλληλα, μέσω ειδικής μόνωσης των τοιχωμάτων (τόσο στις εκδόσεις με κιβωτάμαξα όσο και στις εκδόσεις Van) και το πιστοποιημένο ψυκτικό μηχάνημα, το Cenntro Logistar 200, είναι σε θέση να καλύψει απόλυτα τον νευραλγικό αυτό κλάδο μεταφοράς.
 
Αναλόγως των απαιτήσεων χρήσης, το Logistar 200 προσφέρεται με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 60kW (82hp αντίστοιχα). Η μπαταρία τύπου LFP με χωρητικότητα 41,9kWh επιτρέπει μέγιστη ταχύτητα 80km/h ενώ η μέγιστη αυτονομία ανέρχεται στα 264km.
 
Τέλος, για τη φόρτιση σε παροχές AC (0%-100%) απαιτούνται 12 ώρες ενώ σε παροχές DC (20%-80%) μόλις 45 λεπτά.

Τα ηλεκτρικά της Cenntro έχουν Εγγύηση 8 ετών για τη μπαταρία τους

Όλα τα μοντέλα της Cenntro συνοδεύονται από Εργοστασιακή Εγγύηση 4 ετών για το όχημα80.000km) με εξαίρεση στο Avantier (έως 120.000km)

Αντίστοιχα, η Εγγύηση για την μπαταρία είναι 8ετής (6ετής για το Avantier) ή έως 120.000km.
 
Παράλληλα, είναι επιλέξιμα μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» για μέγιστη επιδότηση έως 6.000 ευρώ.