Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Cenntro: με Επιδότηση 6.000 ευρώ και 8ετή Εγγύηση μπαταρίας!

24.132 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2024)
Η Cenntro σε αυτό το άρθρο της, παρουσιάζει-μιλά για τις προτάσεις της.

Η Cenntro σε αυτό το άρθρο της, παρουσιάζει-μιλά για τις προτάσεις της.

- Νέα ηλεκτρικά επαγγελματικά για όλες τις χρήσεις, εντός ή εκτός πόλης
- Διαθέσιμα άμεσα με επιδότηση 6 χιλ. ευρώ ακόμη & με leasing
- To Logistar 200 προσφέρεται & με ψυκτικό θάλαμο 7 κυβικών μέτρων
- Τα ηλεκτρικά της Cenntro έχουν Εγγύηση 8 ετών για τη μπαταρία τους

Νέα ηλεκτρικά επαγγελματικά για μέσα ή έξω από την πόλη

Η Neotec Energy, μέλος του Ομίλου εταιρειών Σπυρίδη, με μακρόχρονη εξειδίκευση στην παροχή λύσεων & υπηρεσιών για ένα καθαρό & βιώσιμο περιβάλλον, διαθέτει στην ελληνική αγορά τα ηλεκτροκίνητα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της Cenntro.
 
Με δεδομένο ότι η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση είναι μια επιβεβλημένη –στρατηγικά- επιλογή για κάθε σύγχρονο επαγγελματία που ασχολείται με τις διανομές προϊόντων εντός (ή εκτός) της πόλης, η Cenntro είναι σε θέση να προσφέρει μια πληρέστατη γκάμα οχημάτων που καλύπτουν κάθε ανάγκη σε κλάδους όπως οι ταχυμεταφορές (courier) και ουσιαστικά σε όλες τις «last mile deliveries».
 
Με βασικό γνώρισμα τους το περιορισμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας (TCO: Total Cost of Ownership) χάρη στις ανταγωνιστικές τιμές, τον πληρέστατο βασικό εξοπλισμό (με σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά όπως η οθόνη υψηλής ανάλυσης, η κάμερα οπισθοπορείας κ.ά.) και τις μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες, τα ελαφρά επαγγελματικά της Cenntro είναι άμεσα διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία ετοιμοπαράδοτων εκδόσεων.
 
Παράλληλα, εκτός των –υψηλών προδιαγραφών- και άμεσων υπηρεσιών στον κλάδο του after-sales, προσφέρεται Εγγύηση 6 ετών για το Avantier & 8 ετών για τα Logistar 200/260, σε ότι αφορά στην μπαταρία.
 

Ετοιμοπαράδοτα με επιδότηση ως 6 χιλ. ευρώ ακόμη & με leasing

Οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες κάποιου εκ των ηλεκτρικών επαγγελματικών της Cenntro, μπορούν να επωφεληθούν από τις ευέλικτες επιλογές απόκτησης τους, τόσο μέσω χρηματοδότησης όσο και μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing).
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες εδώ
 

Συνέχεια του άρθρου >>>