Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Citroen Jumpy δεν είναι απλώς ένα αποδοτικό ελαφρύ επαγγελματικό αλλά και ένα όχημα με εξαιρετικό στήσιμο ακόμη και για χωμάτινες διαδρομές!

Citroen Jumpy με γονίδια WRC!

3.357 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2016)

Προκειμένου να επιδείξει την εξαιρετική οδική συμπεριφορά του νέου Jumpy επί παντός εδάφους, η Citroen ζήτησε από επαγγελματίες οδηγούς αγώνων να το δοκιμάσουν με τον μόνο τρόπο που γνωρίζουν καλά. Δείτε το βίντεο!

Με περισσότερες από 600.000 πωλήσεις από το 1995 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, το Jumpy αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα γραφής της 80χρονης εμπειρίας της Citroen στην κατασκευή αξιόπιστων και πλήρως αποδοτικών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.
Ωστόσο, το νέο Citroen Jumpy δεν είναι απλώς ένα αποδοτικό «εργαλείο» στα χέρια του σύγχρονου επαγγελματία αλλά και ένα όχημα που μπορεί να κινηθεί σε ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς, σε πάσης φύσεως διαδρομές, χάρη στα προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας που διαθέτει αλλά και το εξαιρετικό στήσιμο των αναρτήσεων, του συστήματος διεύθυνσης, των φρένων κ.ο.κ.
Προκειμένου λοιπόν να αποδείξει του λόγου το αληθές, η Citroen επιστράτευσε τους επαγγελματίες οδηγούς αγώνων Kris Meeke και Paul Nagle του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Rally WRC της FIA, για να οδηγήσουν το νέο Jumpy, με τον μόνο τρόπο που γνωρίζουν καλά, δηλαδή πλαγιολισθαίνοντας στο χώμα.
Η συνέχεια στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε…